Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uitzicht op de skyline van Rotterdam!
Dit appartement is gelegen op de bovenste verdieping met een prachtig, groen panorama zicht over de skyline van Rotterdam. Geniet van een waar penthouse gevoel! Want zeg nou zelf, waar treft u verder dit unieke uitzicht?!
Het balkon waarop u het uitzicht kunt aanschouwen is gesitueerd over de gehele breedte van het appartement.
Aangrenzend bevindt zich de woon- én eetkamer. Mocht u geen genoegen krijgen van het uitzicht dan kunt u op eenvoudige wijze een derde slaapkamer creëren ter plaatse van de eetkamer. Of wat dacht u van een kantoorruimte... Kortom realiseer hier uw eigen thuis en evenaar een waar loft gevoel!

Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten entree, centrale hal met bellentableau, twee liften en gemeenschappelijk trappenhuis.
Aangekomen op de bovenste (12e verdieping) verdieping treft u de toegang tot tweetal appartementen waaronder nummer 45. Doordat er tweetal appartementen per opgang toegankelijk zijn wordt de privacy zeer gewaarborgd.

Achter de voordeur treft u de entree welke u de toegang verschaft tot de keuken, slaapkamer, woonkamer en een bergruimte. De entree loopt als ware over in een hal waar zich de tweede slaapkamer bevindt, een separaat toiletruimte, badkamer en de eetkamer.

Vanuit de zeer riante woonkamer kunt u genieten van het prachtig uitzicht. Aangrenzend bevindt zich de eetkamer met een schuifpui richting het balkon. Doordat de eetkamer is voorzien van een separate toegangsdeur is het zeer eenvoudig om deze ruimte desgewenst, een andere bestemming te geven, bijvoorbeeld een kantoorruimte of een extra slaapkamer.

De dichte keuken is momenteel voorzien van een summiere maar praktische inrichting.

De gemoderniseerde badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en tevens bevinden zich hier de aansluitpunten voor het witgoed.

Verder beschikt het appartement nog over tweetal slaapkamers.

Op de begane grond treft u nog een afgesloten berging welke via de buitenzijde van het complex bereikbaar is.

Locatie
Het appartementencomplex is gelegen in een groene omgeving en er is voldoende gratis parkeerruimte in de directe omgeving. Heerlijk ontspannen van een wandeling in het Abtswoudse Bos of golven op de nabijgelegen golfbaan.
Binnen circa 10 minuten fietsafstand treft u het centrum van Delft en voor de dagelijkse boodschappen kunt u ook terecht bij Winkelcentrum Dashof of bij De Hoven Passage.
Verder ligt de woning centraal ten opzichte van het openbaar vervoer, het station, diverse scholen, de Technische Universiteit en de uitvalswegen A4 en A13.

Kenmerken
- Bovenste verdieping
- Uniek panorama uitzicht
- 3 Kamers (desgewenst 4)
- Balkon
- Privacy
- VvE bijdrage € 343,25 (incl. voorschot stookkosten)
- Blokverwarming
- Verkoper heeft het object niet zelf bewoond, derhalve is de "niet zelf bewoningsclausule" van toepassing

Bod uitbrengen?!
Is er een match en wilt u een bod uitbrengen? Registreer uzelf op ons biedingsplatform om vervolgens een bod te kunnen uitbrengen.
Alle woningen worden verkocht via een transparant biedingsplatform, hierdoor krijgt iedere koper een eerlijke kans zijn bod uit te brengen en te reageren op andere biedingen.

Hoe werkt het biedingsproces?
Via de oranje biedingsbalk boven de foto óf via het kopje “Biedingsplatform” op onze website, wordt u doorgelinkt naar het biedingsplatform van Vastgoed Auctions. Zodra u hier een account aanmaakt heeft u de mogelijkheid om een bod te plaatsen. Eventuele voorbehouden zoals het voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring kunt u bij het bod aangeven.
Het bod wordt verhoogd met een veilingcommissie die in de uiteindelijke koopsom komt te zitten, zodat deze meegefinancierd kan worden.
Verkoper zal de biedingen gaan beoordelen en de verkoop gunnen aan het voor hem meest gunstige bod en/of voorwaarden. Daarna zullen wij de koper zo spoedig mogelijk informeren en de koopovereenkomst op gaan maken.
*LET OP: Verkoper heeft het recht voor het sluiten van de veiling een bod te accepteren!
Wanneer er 15 minuten voor het sluitingsmoment nog een bod wordt ingediend dan zal het biedingsproces met 15 minuten worden verlengd.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites of derden waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 341
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Balkon Ja
Aan park Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel E
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 9714
Bovenwoning Ja
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Blokverwarming Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Blokverwarming
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 341
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Balkon Ja
Aan park Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel E
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 9714
Bovenwoning Ja
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Blokverwarming Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Blokverwarming
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prodeo Makelaar