Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Unieke kans! Bouw je eigen droomhuis op dit prachtige bouwperceel aan vaarwater.

In het centrum van Roelofarendsveen, aan het geliefde Noordeinde, ligt een prachtig bouwkavel aan vaarwater. Dit polderwater staat d.m.v. het sluisje van Roelofarendsveen in verbinding met het Braassemermeer. Het kavel ligt achter de lintbebouwing, op loopafstand van het winkelcentrum Noord- en Zuidplein. De totale perceeloppervlakte bedraagt ca. 682 m2 grond en water en heeft een bouwvlak van ca. 14,5 x 9 meter.

Uiteraard zijn er tal van mogelijkheden om zelf je woning te ontwerpen en tezamen met de aannemer te ontwikkelen. Om je een beetje op weg te helpen wat er op een dergelijk kavel gebouwd kan worden hebben we de voorbeeld woningen 1 & 2 toegevoegd. Bouwprijzen, uitgebreide informatie en bouwtekeningen van beide woningen zijn beschikbaar.

De kadastrale grenzen zijn voorlopig bepaald en zullen na inmeting door het kadaster definitief worden ingemeten.
Het kavel maakt onderdeel uit van een kleinschalige ontwikkeling waarbij een deel inmiddels is opgeleverd. Het tweede kavel is inmiddels verkocht.
Om van het kavel naar de openbare weg te komen en weer terug zullen er erfdienstbaarheden van weg worden gevestigd. Daarnaast zullen er gezamenlijke bijdragen worden opgenomen voor het onderhoud van de toegangswegen.

Wat voor voordelen biedt Roelofarendsveen je?
Het centrum van Roelofarendsveen biedt je op dagelijkse voorzieningen praktisch alles. Met het Noord- en Zuidplein heeft het een groot winkelcentrum met diverse verswinkels en een 2-tal supermarkten. Maar ook winkels als de Hema, Action, Blokker en een fietsenwinkel zijn aanwezig. Voor de inwendige mens is er voldoende horecagelegenheid. Buiten het centrum zijn daarnaast ook meerdere restaurants aanwezig voor wat vertier en gezelligheid. Vanaf het perceel is de basisschool en openbaar vervoer lopend en/of per fiets bereikbaar, net als diverse sportvoorzieningen waarbij gedacht kan worden aan een binnenzwembad, tennisbanen, sportscholen en voetbalvelden.

Als je vraagt waar de gemeente Kaag en Braassem, waar Roelofarendsveen onder valt, om bekend staat, zal menigeen direct de waterrijke ligging benoemen. Vermeld is al dat het polderwater d.m.v. het sluisje in verbinding staat met het Braassemermeer. Van daaruit vaar je vrij gemakkelijk door naar de Ringvaart, de Kagerplassen, de Westeinderplassen maar ook bijvoorbeeld naar het centrum van Leiden.
Naast de waterrijke omgeving biedt het ook geweldige vergezichten over de vele polderlandschappen en weilanden. Dus zeker ook een aantrekkelijke omgeving voor fietsers en wandelaars.
En moet je dan toch met de auto ergens naar toe, dan zijn de op- en afritten van de A4 en A44 binnen enkele minuten bereikbaar. Super centraal gelegen in de Randstad met Schiphol bijvoorbeeld bereikbaar binnen 10 minuten.

Alle gebruikte foto's en artist impressies zijn gemaakt voor publicatie van het project. Hoewel ze met de grootste zorg zijn samengesteld kunnen hier geen rechten aan ontleend worden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 682

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 682

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van der Meer Adviesgroep