Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een heerlijk plekje om te wonen! Ruim appartement met twee slaapkamers, tuin én twee eigen parkeerplekken onder een carport.

Het appartement is gelegen in een rustige woonwijk in Nieuwerkerk aan den IJssel. In de nabije omgeving treft u winkelcentrum Reigerhof, het treinstation, diverse scholen en een groot wijkpark aan. De uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Den Haag zijn snel bereikbaar.

Kenmerken: - appartement op de begane grond - woonoppervlakte ca. 97 m2 - inhoud ca. 351 m3 - bouwjaar 1981 - energielabel A - vloerverwarming in de woonkamer - ruime woonkamer met open keuken - bijkeuken/technische ruimte - 2 slaapkamers - tuin op het zuid westen - elektrisch zonnescherm - carport met 2 parkeerplekken - grote bergkast aan de voorzijde - rustige ligging in woonwijk - VvE bijdrage: € 179,90 / maand (2022)

De indeling van het appartement is als volgt:

Appartement: Via de hal met meterkast komt u in de ruime woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer is de tuin bereikbaar via een dubbele schuifpui; de keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en geeft uitzicht op de straat. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken/technische ruimte met de opstelplaats van de ketel (Intergas), de pomp voor de vloerverwarming en bergruimte. Aangezien er nog een deur naar buiten aanwezig is, kan hier een berging van gemaakt worden.

Via een tussen hal met toilet kunt u naar de twee slaapkamers en de badkamer. Beide slaapkamers hebben een schuifpui naar de tuin; één van deze kamers heeft een royale vaste kast. In de badkamer treft u een douche en een wastafelcombinatie aan.

Tuin: De achtertuin met achterom, buitenkraantje en stroompunt is heerlijk zonnig gelegen op het zuid westen. Wat een heerlijk plekje voor een kopje koffie. Aan de voorzijde van het appartement treft u een carport met een ruime bergkast en een tweetal eigen parkeerplekken aan.

De mogelijkheid bestaat de woning uit te bouwen op één van de bijbehorende parkeerplaatsen. Ook is het toegestaan zonnepanelen te plaatsen op het dak.

Unieke woningwebsite: narcisveld20.nl

Wilt u dit appartement komen bezichtigen? Bel dan gerust met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 351

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 351

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen

Vergelijkbaar in de buurt