Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

| CASANOVA - 2022 OPGELEVERD | 126 m² | 24e VERDIEPING |

Bent u op zoek naar een nieuw appartement met alle voordelen van nieuwbouw maar heeft u geen zin om zo lang te moeten wachten? En heeft u altijd al hoog-stedelijk willen wonen waarbij u zowel kunt genieten van rust en uitzicht maar toch in het hart van de stad woont? Dan is dit appartement zeker uw bezichtiging waard!

Aan de historische Rotterdamse Wijnhaven, tussen de Markthal en de Maas, is de CasaNova verrezen: een luxe woontoren met 116 koopappartementen. CasaNova is één van de nieuwe High-Rise iconen in de Rotterdamse skyline die vooral opvalt vanwege de unieke driehoekvorm die het gebouw heeft. Op de 24e verdieping van dit magnifieke gebouw krijgt u nu de kans om dit appartement met maar liefst 126 vierkante meter woongenot te betrekken. Vanwege de hoekligging op het westen kunt u zowel genieten van het uitzicht over de Maas als over de stad. En op het balkon kunt u heerlijk genieten van de middag- en avondzon. Het appartement is verder al voorzien van een prachtige keuken met al het wenselijke inbouwapparatuur, evenals sanitair. U hoeft alleen nog maar de 'finishing-touch' te doen en het grote genieten kan beginnen!

HET APPARTEMENT
Op de 24e verdieping zijn slechts drie appartementen gelegen waarvan huisnummer 65-B24 kan genieten van de westelijke hoek van het gebouw. Via de voordeur betreedt u de hal waaraan het toilet en de berging zijn gelegen. De woonkamer geeft een werkelijk fantastisch uitzicht over de maas en de stad. Vanwege de vele grote raampartijen is het vanuit elke hoek van het appartement genieten. De open Siematic-keuken is voorzien van een kookeiland en verder van al het wenselijke inbouwapparatuur (Siemens): vaatwasser, Bora inductie-kookplaat met ingebouwde afzuiging, koelkast en oven). Vanuit de woonkamer/keuken is met de schuifpui het balkon te bereiken. Hier kunt u heerlijk genieten van het uitzicht en van de zon.

Vanuit een aparte hal zijn de twee ruime slaapkamers te bereiken die beide weer zijn voorzien van grote raampartijen. De badkamer is zeer ruim en voorzien van een inloopdouche, bad, dubbele wastafel en een tweede toilet.

PARKEERPLAATS & BERGING
Op de vierde verdieping beschikt het appartement over een eigen privé-berging. U heeft verder de mogelijkheid een parkeerplaats op de eerste verdieping te kopen.


VOORZIENINGEN
Daktuin
De daktuin die tussen de torens van The Muse en CasaNova komt is straks ongeveer 1.500 m² groot wordt een ontspannende en groene ontmoetingsplek, exclusief voor de bewoners van de beide torens. Voor de inrichting van deze daktuin worden straks keuzes gemaakt op het gebied van materiaal en beplanting. Daarbij is het uitgangspunt dat deze moeten passen bij de luxueuze uitstraling van het woongebied. Ook zal de inrichting van de daktuin erop zijn gericht dat bewoners elkaar er op ontspannen wijze kunnen ontmoeten.

Gastenkamers
Heeft u meerdere gasten over? Bied hen gerust een overnachting in één van de gastenkamers in The Muse aan. Zeer comfortabel, wanneer het diner uitloopt, maar uiteraard ook zeer geschikt voor een plotseling familiebezoek.

Gemeenschappelijke keuken
Aan de collectieve daktuin zijn keukenvoorzieningen gekoppeld, zodat u makkelijk een borrel of etentje gezamenlijk met buren kunt organiseren. Ook voor de catering van een heerlijke lunch of zomerse BBQ hoeft u niet direct terug naar uw appartement.

Werk- en atelierruimte
Het gemak van een appartement midden in de stad combineren met werken aan huis? Of de beschikking hebben over een atelierruimte, midden in de stad? In CasaNova zijn op de 6e verdieping enkele kleinschalige ateliers en werkruimten ingepland. Een voorziening die men elders nauwelijks treft in het centrum van de grote steden.

Fitnessruimte & Gym
In vorm blijven hoeft niet te betekenen dat u met velen in een volgepakte sportschool moet verblijven. Exclusief voor de bewoners van CasaNova en The Muse, wordt een fitnessruimte gecreëerd met de nieuwste cardio apparaten. Fit worden met zicht over de stad, de Maas en de Wijnhaven!

Bringme boxen
Naar het postkantoor moeten voor een gemiste levering van een pakketje of een zending is niet meer nodig! Met het Bringme-concept heeft u een flexibele postbus aan huis. Bij de entree laat de bezorger weten in welk vak hij de zending heeft achtergelaten. Bij thuiskomst opent u met de app op uw smartphone het kluisje en neemt u het pakket eenvoudigweg met de lift mee omhoog.

Huismeesterservice
Prettig om een eigen bemande huismeesterspost in The Muse te hebben, die tegelijkertijd het beheer over de gemeenschappelijke voorzieningen regelt. Van het begeleiden van een verhuizing tot het reserveren van een gastenkamer. Een persoonlijk aanspreekpunt voor op maat gemaakte dienstverlening.

BIJZONDERHEDEN
- energielabel A;
- gelegen op eigen grond;
- opgeleverd in 2022;
- ca. 126 m² woonoppervlak;
- ca. 14 m² buitenruimte;
- verwarming en warm water via stadsverwarming (geen GAS!);
- appartement met twee slaapkamers;
- actieve Vereniging van Eigenaren (MJOP aanwezig);
- bijdrage Vereniging van Eigenaren appartement € 289,66 en parkeerplaats € 29,12;
- eigen berging op de vierde verdieping (A-174);
- mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats op de eerste verdieping (A-4) - € 45.000,-;
- oplevering in overleg, conform Lijst van Zaken

KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend. In de koopovereenkomst worden de volgende aanvullende artikelen opgenomen:
- niet-zelfbewoondclausule;
- as-is-where-is;
- vanwege de (her)ontwikkeling van het gebied wordt er een clausule opgenomen dat u een woning koopt in een (her)ontwikkelingsgebied.

DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 397
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Garage Ja
Aan water Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A_P
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Parkeerkelder Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 397
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Garage Ja
Aan water Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A_P
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Parkeerkelder Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Ooms Makelaars