Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

STARTERS OPGELET | JAREN ’10 BOVENWONING | CA. 76 M² | GELEGEN TRANSVAALKWARTIER-ZUID | ZONNIG BALKON | OPLEVERING IN OVERLEG |

Gezellig wonen in Den Haag. Dat kan goed in deze buurt. Met trots mogen we dit pareltje in de Schalk Burgerstraat aanbieden, gelegen in Transvaalkwartier-Zuid. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen en speelplaatsen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 7 minuten rijden. Op 10 minuten fietsafstand van Station Hollandspoor en met tram 6 & 12 op steenworp afstand kan je alle kanten op.

Wacht niet te lang en plan vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging! Onze makelaars staan graag voor je klaar. Wij hebben ons best gedaan om een zo goed mogelijk beeld van deze geweldige woning te geven. Dit is gedaan door middel van een uitgebreide fotoreportage van de woning met plattegronden. Echter zijn wij van mening dat een woning pas écht beoordeeld kan worden door het zelf te ervaren. Kom daarom langs en ervaar de woning zelf!

Via het karakteristieke Haagsche portiek krijg je toegang tot de woning op de eerste verdieping. Hier is de hal en ruimte om je jas en schoenen op te bergen voor het betreden van het appartement op de bovenste verdieping.

Via de overloop krijg je toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd aan de westkant, door de grote raampartijen krijg je dus veel zonlicht binnen en vooral in de middag en avond en oogt de ruimte erg ruim. Als kers op de taart maakt de erker de ruimte speels en levend!

De keuken ligt aan de achterzijde van de woning met bijkeuken en zonnig balkon op het oosten.

De ruime master bedroom ligt tevens op de achterzijde en is met haar prachtige schouw zeer smaakvol en door de raampartijen altijd voorzien van daglicht. De twee kleinere slaapkamers liggen aan de voorzijde van de woning en geheel vrij in te richten. Momenteel in gebruik als walk in closet. Wie wil dat nou niet?!

De woning beschikt over een separaat toilet met fonteintje. De badkamer ligt hierachter, met een inloopdouche kan je hier heerlijk tot rust komen.

Zonnig balkon gelegen op het oosten. Kortom altijd heerlijk genieten in de ochtend in de zon met een croissantje en de krant.

De (technische) details van het huis
- Eeuwig durend afgekochte erfpacht;
- Bouwjaar 1915;
- Muren geverfd 2019;
- Laminaat vloeren 2018;
- Volledig v.v. kunststof kozijnen en dubbel glas;
- Woonoppervlakte 76 m²;
- Actieve VvE, bijdrage VvE €50,- euro per maand;
- Balkon op het oosten;
- Zeer centraal gelegen;
- OV meerdere trams en bussen op loopafstand;
- Directe verbinding met Amsterdam;

VERKOOPCONDITIES
• Koopovereenkomst model 2018
• Ouderdoms- en materiaal- en asbestclausule van toepassing
• Notariskeuze in overleg
• Verkoopvoorwaarden en privacyverklaring 88 Makelaars van toepassing

"Bovenstaande informatie is door ons met de hoogstnodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren”.

INTERESSE IN DIT HUIS? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!
Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij plannen graag samen een moment in voor de bezichtiging van dit huis. LET OP! WIJ HEBBEN BIJ DE BEZICHTIGING WEL DE VERPLICHTING VAN HET DRAGEN VAN EEN MONDKAP. DAARNAAST ZIJN MAXIMAAL TWEE BEZOEKERS TOEGESTAAN.

Nog vragen? Wij staan voor je klaar om deze te beantwoorden! Zien wij jou binnenkort?

Het team van 88 Makelaars

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekwoning
Bouwjaar 1915
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1915
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 275
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon truetrue
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel water Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekwoning
Bouwjaar 1915
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1915
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 275
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon truetrue
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel water Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

88 Makelaars