Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heb je er altijd al van gedroomd te zelf een huis te bouwen en te wonen in een groene landelijke omgeving? Hier kan het! Kavel 2 is maar liefst 1.224 m² groot en geschikt om er een woning op te bouwen met een gebruiksoppervlakte van maximaal 200 m² (incl. bijgebouw). Het perceel is aan de achterzijde gelegen aan een brede poldersloot. De woning dient als moderne Polderwoning te worden gebouwd (zie daarvoor de artist impressions om een idee te krijgen).

LOCATIE
De ligging in de polder Heerjansdam is ideaal voor natuurliefhebbers! Je kunt vanuit hier op loopafstand het Develbos verkennen of natuurgebied De Hoogge Nesse. Maar als je liever fietsend de omgeving wil verkennen kun je hier ook volop genieten. Fietsend naar monumentenstad Dordrecht of het moderne Rotterdam? Het behoort tot de mogelijkheden! De kavel is gelegen aan de Dorpsstraat in Heerjansdam. Het maakt deel uit van een perceel dat in drieën verdeeld is. Kortom: het is een heerlijke omgeving voor lange tochten, lopend of op de fiets. Je zult verrast worden door de mooie natuur en omgeving en dat op een locatie waar ook de stadse voorzieningen dichtbij zijn!

KAVELS
Kavel 2: € 550.000,-- vrij op naam oppervlakte ca. 1.224 m² (excl. aandeel mandelig terrein). Perceel oppervlakte is indicatief, definitief na kadastrale meting.

Kavel 1: VERKOCHT
Kavel 3: € 475.000,-- vrij op naam oppervlakte ca. 973 m² (excl. aandeel mandelig terrein)

AFEMETINGEN
Perceel oppervlak : ca. 1224 m²
Inhoud woning : ca. 875 m³ (hoofdgebouw + bijbehorend bouwwerk samengevoegd)
Woonoppervlakte : ca. 125 m²
Bijbehorend bijgebouw : ca. 75 m²
Het is toegestaan om het bijbehorende bouwwerk te integreren in het hoofdgebouw. In dat geval geldt voor het gehele bouwvolume: Footprint maximaal 200 m²; inhoud maximaal 875 m³.

PARKEREN
Parkeergelegenheid voor auto’s op eigen terrein realiseren is een vereiste.

BOUWSPECIFICATIES
- Er mag maximaal 200 m² gebouwd worden (hoofdgebouw plus bijbehorende bouwwerken samengevoegd).
- Het hoofdgebouw mag maximaal 125 m² groot zijn (goothoogte maximaal 3,5 m );
- Bijbehorend bouwwerk maximaal 75 m² (goothoogte maximaal 2,5 m)
- Inhoud maximaal 875 m³ (hoofdgebouw + bijbehorend bouwwerk samengevoegd)
- Woning dient als moderne Polderwoning te worden gebouwd. Foto's bij deze presentatie geven een van de mogelijkheden weer.
- het is ook mogelijk om kavel 2 en 3 samen te voegen, hierdoor ontstaat de mogelijkheid tot het bouwen van een grotere woning.

WAT IS DE ROL VAN DE VERKOPER?
De bestemmingsplanprocedure is geheel afgerond. Het kadastrale perceel heeft een woonbestemming. De kavel wordt geleverd in de huidige staat (niet bouwrijp). Er is een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd en er is een vormvrije milieu effectrapportage beschikbaar. De aanwezige rapporten van de onderzoeken die de verkoper heeft laten uitvoeren voor de bestemmingsplanprocedure zullen aan de koper ter beschikking worden gesteld

HOE WORDT DE KAVEL OPGELEVERD?
De kavel wordt geleverd in de huidige staat (niet bouwrijp). In de kavel zijn geen aansluitingen aanwezig op de openbare nutsvoorzieningen. Deze zijn aanwezig aan de Dorpsstraat. De kavel mag hierop aangesloten worden. Huisaansluitingen voor rekening koper vanaf erfgrens; aansluitingen van de weg naar de erfgrens van de kavels voor rekening van de kopers van de drie kavels. Ontsluiting via een gemeenschappelijke oprit (mandelig perceel van de 3 toekomstige eigenaren). Notariële overdracht vindt plaats zo spoedig als mogelijk na het tekenen van de koopovereenkomst. De kavel wordt opgeleverd zoals het er nu bijligt. De kavel wordt geleverd vrij op naam, dit wil zeggen dat de kosten voor de overdracht bij de notaris, kadastraal recht en overdrachtsbelasting voor rekening van verkoper komen. Notaris keuze is derhalve ook voor verkoper.

OVERIGE:
het Kavelpaspoort en bestemmingsplan zijn op aanvraag beschikbaar

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Overige

Woontype Bouwgrond
In overleg Ja
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 27985
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Overige

Woontype Bouwgrond
In overleg Ja
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 27985
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?