Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk wonen in het Maritiem District, hartje centrum Rotterdam, in de luxe woontoren The Muse. Dit 3-kamer appartement met een heerlijk terras (maar liefst 26 m2!) ligt rustig maar wel super centraal en biedt een groot comfort. De woning is gasloos, beschikt over ruim 122 m2 woonoppervlakte, veel bergruimte en een parkeerplaats die bij de prijs inbegrepen is.

Het comfortabele appartement (A-label) bevindt zich in het Maritiem District wat heel aantrekkelijk ligt voor degenen die prijs stellen op een rustige woonomgeving maar wel alle faciliteiten wensen die het centrum te bieden heeft. Zo wandel je makkelijk via de voetgangersbrug over de Leuvehaven bijvoorbeeld richting Witte de Withstraat. Ook een uitstapje naar de weekmarkt op de Binnenrotte, de Markthal, een restaurant of bar of naar de winkels rondom Hoogstraat en Koopgoot is vlug gemaakt vanaf hier, net als een wandelingetje naar de Maas. Na een uitstapje met de auto parkeer je op de eigen parkeerplaats. In de gemeenschappelijke fietsenberging heeft u twee toegewezen stallingsplaatsen.

Het complex The Muse is opgeleverd in 2020. Deze landmark aan de Wijnhaven is genomineerd voor de Rotterdam Architectuurprijs. Belangrijker is dat wonen in The Muse voor u betekent dat u gebruik kunt maken van fijne extra’s, die uw leven dagelijks aangenamer maken. Het begint al bij de entree van het gebouw die smaakvol en licht is afgewerkt. Daar bevinden zich ook de ‘Bringme’-boxen, die er voor zorgen dat u nooit meer een pakketje mist. U merkt aan de afwerking en mooie materialen die tijdens de bouw zijn gebruikt dat er met zorg en aandacht is gebouwd.
Ook fijn is de aanwezigheid van een huismeester die dagelijks het gebouw en de algemene ruimten in topconditie houdt, die het aanspreekpunt voor de bewoners is en hulp biedt bij dagelijkse zaken.
Verder beschikt het gebouw over hotelkamers. U kunt uw gasten in deze kamers een overnachting aanbieden. Verdere pluspunten zijn de enorme daktuin (in aanleg); een groene en gezellige oase die wordt gedeeld met het naastgelegen complex CasaNova, met aangrenzend een gemeenschappelijke keuken. En daar blijft het niet bij! Ook een sport- en werkfaciliteit zullen in de nabije toekomst gebruikt kunnen worden.

Indeling
Riante, lichte en luxueuze entree met ‘Bringme’-boxen, brievenbussen, toegang tot liften en fietsenstalling. Parkeerplaats op de 3e verdieping, eigen berging op de 4e verdieping, appartement, type ‘Terraswoning’, op de 5e verdieping.
Een groot pluspunt van dit appartement is dat er veel bergruimte is. Aan de ruime entreehal grenzen twee bergingen. Vanuit de hal is ook toegang tot de wc. Doorlopend komt u in de L-vormige living, ca. 51 m2, met open keuken met spoeleiland en natuurlijk inbouwapparatuur (stoomoven, oven, koel-/vriescombi, inductiekookplaat, vaatwasser). Naast de keuken is een bijkeuken/berging. Aan de woonkamer grenst de werkkamer. De hoofdslaapkamer bereikt u vanuit de hal. Zowel vanuit de woonkamer, de slaapkamer als de werkkamer is het heerlijke terras bereikbaar. Als u daar niet in de zon kunt zitten kunt u gebruik maken van de sunshower in de inloopdouche in de ruime badkamer.
Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming.

Maten en afmetingen (indicatief)
- living: ca. 51 m2
- werkkamer: ca. 2,75 x 3,30
- bijkeuken: ca. 6 m2
- slaapkamer: ca. 5,32 x 3,63
- badkamer: ca. 2,21 x 3.63
- inpandige berging 1: ca. 8,2 m2
- inpandige berging 2: ca. 2,5 m2

Overig:
- bouwjaar ca. 2020
- energielabel A
- verwarming en warm tapwater via stadsverwarming
- geheel voorzien van vloerverwarming
- zeer actieve VvE, maandbijdrage ca. € 250,91 per maand
- eigen grond
- eigen berging op de vierde verdieping
- eigen, toegewezen parkeerplaats, bij transactie en koopsom inbegrepen
- oplevering kan per direct plaatsvinden

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 122.1
Inhoud woonhuis 401.5
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 51
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 122.1
Inhoud woonhuis 401.5
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 51
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Riva Makelaars