Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Midden in het Groene Hart ligt het mooie lintdorp Aarlanderveen. Bekend van zijn historische molenviergang en omringd door de open groene polders met zijn fraaie vergezichten en de mogelijkheden om te recreëren, te (water-)sporten en te genieten van de natuur.

Aarlanderveen heeft een actief verenigingsleven met onder andere tennis- en voetbalverenigingen, een basisschool, kinderopvang en mogelijkheden om te genieten van de natuur met o.a. varen, fietsen, zwemmen.

In de dorpskern van Aarlanderveen wordt nu dit kleinschalige project gerealiseerd midden in het dorp. Vier huurwoningen en vier koopappartementen bieden doorstromers en starters gelegenheid om in het dorp te blijven of juist terug te keren.

Een stijlvol gebouw, passend binnen het historische karakter van Aarlanderveen voorzien van alle moderne technieken en energiebesparende maatregelen.
Modern wonen met een klassieke uitstraling, klaar voor de toekomst en door de toegepaste energiebesparende maatregelen geen problemen met hoge energiekosten.

Er worden vier nieuwe koopappartementen gerealiseerd:

Twee appartementen met terras op de begane grond: Bouwnummer 1 en 2

Twee ruime maisonnettes gelegen op de 1e en 2e etage. Deze hebben een balkon op de 1e etage: Bouwnummer 3 en 4

Het gebouw wordt aan de buitenzijde fraai afgewerkt opgeleverd en de vier appartementen zijn elk onder andere voorzien van de volgende energiebesparende voorzieningen: warmtepomp, zonnepanelen, hoogwaardige isolatie en energiezuinige aluminium kozijnen met HR+++ beglazing.

Om u als koper de gelegenheid te geven het appartement geheel naar eigen smaak af te maken werken we niet met standaard stelposten maar in plaats daarvan worden de appartementen casco opgeleverd met de mogelijkheid om deze door uzelf, uw eigen aannemer of de projectaannemer te laten afbouwen.

Bouwnummer 2 – 62 m2 - € 297.045,- V.O.N.

Dit appartement is gelegen aan de straatzijde van het gebouw en heeft door de grote ramen een heerlijk lichte woonkamer met open keuken. Naast de ruime slaapkamer beschikt het appartement over een badkamer met douchegelegenheid en vaste wastafel, een apart toilet en de bijkeuken/berging voor de wasmachine-aansluiting en de opstelling van de warmtepomp.

Oplevering tweede kwartaal 2023

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 62
Inhoud woonhuis 186
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Dak isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Aantal slaapkamers 1
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 62
Inhoud woonhuis 186
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Dak isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Aantal slaapkamers 1
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Kaptein Vastgoed