Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

MODERN EN DUURZAAM NIEUWBOUW WONEN ZONDER WACHTTIJD?
ENERGIELABEL A++ KLAAR VOOR DE TOEKOMST!

In de populaire nieuwbouwwijk “De Blauwe Kreken” komt een parel in de verkoop. Deze ruime twee-onder-een-kapwoning van 197m2 beschikt over 5 slaapkamers verdeeld over 3 woonlagen en is volledig geïsoleerd. Er is veel opbergruimte door aanwezigheid van een zoldervliering (met vlizotrap) en een naastgelegen berging. Uiteraard is de woning zeer energiezuinig, gasloos en vanzelfsprekend voorzien van een bodemwarmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. De hoogwaardige afwerking, luxe keuken met een ruim kookeiland, moderne badkamer en visgraat PVC-vloer maken de woning helemaal af en instapklaar. In deze woning is bewust gekozen om zoveel mogelijk natuurlijke en emissiearme materialen te gebruiken met als resultaat een zeer fraai geheel. De vrij in te vullen achtertuin heeft een riante aanlegsteiger van 6m breed en 3m diep, zodat u niet alleen meer ruimte in uw tuin heeft, maar ook daadwerkelijk optimaal kan genieten van wonen aan het water.

De omgeving is rustig, groen en kindvriendelijk. In de buurt zijn er diverse speelvoorzieningen (o.a. speeltuin, voetbalveld) en op korte afstand zijn er scholen, sportfaciliteiten en winkelgelegenheden te vinden, zodat u van alle gemakken bent voorzien. Nog niet overtuigd? De wijk ligt op 5 minuten fietsen van Poeldijk centrum waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen en waar het winkelaanbod steeds diverser wordt. De wijk ligt in de driehoek van Den Haag, Monster en Honselersdijk. Een centraal gelegen plek met uitvalswegen waar u met de de auto in 10 minuten bij het stand (ter Heijde / de Zandmotor), het ziekenhuis (Haga) of de nabij gelegen snelweg A4 (richting Vlaardingen of Leiden/Amsterdam) bent. In de omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen. Door de unieke ligging zijn er heel veel mogelijkheden. 

Kortom, het is niet alleen een praktische, maar ook een prachtige en rustige plek om te wonen! 


INDELING
Begane grond:
Via de voorzijde aan de woning komt u terecht in de ruime entree/hal welke voorzien is van een garderobe/trapkast, meterkast (13 groepen), trapopgang naar de eerste verdieping en luxe zwevend toilet met ingebouwde bidet. De riante lichte living is gelegen aan de voor- en achterzijde en is hoogwaardig afgewerkt door middel van een luxe keuken met kookeiland, een visgraat PVC-vloer en gestuukte wanden. In het leefgedeelte staat een hoog woongenot centraal door de mogelijkheden die deze ruimte te bieden heeft. Het woongedeelte en de hal worden gescheiden door een fraaie zwart industriële deur met glas. De royale keuken heeft een mat zwarte afwerking en is voorzien van veel kastruimte en premium inbouwapparatuur van Bosch: inductiekookplaat met afzuiging, vaatwasser, oven, en afgemaakt met 2 koelkasten van 319 en 212 liter. Het kookeiland heeft een bargedeelte, ideaal om aan te zitten waardoor je kan koken en tegelijkertijd bij kan praten met je familie en vrienden. De vrije opstelling biedt mogelijkheden om naar eigen inzicht in te vullen. Aan de zijkant van de woning is er een berging met voldoende opslagruimte. Hier treft u ook een toegangsdeur tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
De ruime overloop biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers, badkamer en het tweede zwevend toilet met fontein. De riante volledige betegelde badkamer is voorzien van een luxe bad, inloopdouche, dubbele wastafels (incl. Badkamermeubel) en afgewerkt met 2 designspiegels en modern vormgegeven zwarte kranen.

Tweede verdieping:
Via de overloop krijgt u toegang tot een vliering met verlichting, 2 zeer ruime slaapkamers en een aparte ruimte voor de technische installatie (Remeha Mercuria Eria Tower warmtepomp). Door de ruim 5m brede dakkapel aan de achterzijde heeft u veel lichtinval in deze slaapkamer en is dit ideaal te gebruiken als masterbedroom. Er is tevens een koud- en warmwater aansluiting met optie voor een eigen/tweede bad/douche/wastafel.

De andere slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een dakkapel van 2,5m breed. Hier bevindt zich een wasmachine-aansluiting en extra bergruimte achter knieschotten.


DUURZAAMHEID

De woning voldoet aan de strenge eisen die de komende jaren de norm zullen blijven. In De Blauwe Kreken is er veel aandacht besteed aan het behouden van lage woonlasten/energierekening zonder daarbij in comfort in te hoeven leveren. Door het gebruik van innovatieve systemen, zoals zonnepanelen, lucht/warmtepompen met eigen bron (en koelingsmogelijkheid voor de zomer), HR++ beglazing en vloerverwarming door de gehele woning blijft het aangenaam qua temperatuur en voor de portemonnee. De warmtepomp zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en reguleert dit door te verwarmen bij een koude buitentemperatuur. Is het warm? Dan koelt de warmtepomp de vloer weer af. Het water wordt verwarmd door de warmtepomp en opgeslagen in een boilervat. De benodigde elektriciteit voor de warmtepomp wordt opgewerkt door de aanwezige zonnepanelen en in combinatie met een volledige moderne isolatie is dit een uiterst duurzame en energiezuinige woning.


Kenmerken:
* Bouwjaar 2022;
* Grond is eigendom (geen erfpacht);
* Gebruiksoppervlakte wonen circa 197m2;
* Uitbouw van 2,4m diep;
* Energielabel A++ (Gasloos);
* 5 slaapkamers (6 kamers);
* Gehele woning is voorzien van een visgraat PVC-vloer en Vloerverwarming;
* Lucht/water warmtepomp van Remeha en warmte terugwininstallatie zijn in eigendom (geen huur/lease);
* 2 Zonnepanelen (Qcell G9 335WP Full Black) en 2 Enphase IQ7+ micro omvormers.
Uit te breiden met 9 extra zonnepanelen (offerte aanwezig);
* Hoogwaardige afwerking en materialen;
* Loze leiding voorbereid voor een elektrische auto
* Oplevering kan direct

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 197
Inhoud woonhuis 751.93
Aantal verdiepingen 4

Overige

Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 270
Dak isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Zonnecollectoren Ja
Aantal slaapkamers 5
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 197
Inhoud woonhuis 751.93
Aantal verdiepingen 4

Overige

Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 270
Dak isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Zonnecollectoren Ja
Aantal slaapkamers 5
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Vastelle

De nieuwste koopwoningen in Poeldijk