Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

NU TE KOOP!! | STARTERS EN GEZINNEN OPGELET!! | RUIME 3 MOGELIJK 4 KAMER APPARTEMENT | WONEN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM | ZEER CENTRALE LIGGING | CA. 87 M² |PAS GERENOVEERD | PAK NU JE KANS

Namens de verkoper mag 88 Makelaars de Westenbergstraat 136 aanbieden. De woning is gelegen in de Schildersbuurt-Noord, pal naast het centrum. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de omgeving. Centraal gelegen en een ruim 3-kamer appartement.

Wacht niet te lang en plan vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging! Onze makelaars staan graag voor je klaar. Wij hebben ons best gedaan om een zo goed mogelijk beeld van deze geweldige woning te geven. Dit is gedaan door middel van een uitgebreide fotoreportage van de woning met plattegronden. Echter zijn wij van mening dat een woning pas écht beoordeeld kan worden door het zelf te ervaren. Kom daarom langs en ervaar de woning zelf!


De woning bevindt zich op de tweede verdieping.
Entree; bij entree heb je aan de rechterhand de woonkamer en eetkamer, voormalig was de eetkamer een slaapkamer maar deze muur is doorgebroken waardoor je nu een luxe en groot leefgedeelte hebt. Het is mogelijk om de eetkamer weer terug te brengen naar een slaapkamer mochten deze wensen er zijn. Bij de woonkamer heb je een grote raampartij met een deur naar het balkon met prachtig uitzicht, in het plafond van de woonkamer zijn prachtige spotjes verwerkt waardoor de woonkamer een nog luxe sfeer aanneemt. Direct aangrenzend aan de woonkamer zit de keuken die met goede apparatuur is voorzien, oven, magnetron, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap en koelkast. In de hal vind je ook de deur naar de badkamer deze is van alle gemakken voorzien, wasbak en inloopdouche. In de badkamer zit ook de wasruimte met kasten er boven op. Naast de badkamer zit er nog een separate toilet. Doorlopend door de hal vind je de twee slaapkamers beide zeer groot toe noemen.

Het huis is vorig jaar volledig gerenoveerd van de binnenkant zo zijn de deuren gedaan, plafonds, kozijnen en nog meer schilderwerk. De buitenkant is ook gedaan door de VVE zo zijn de buiten kozijnen geschilderd en is er spouwmuur isolatie aangebracht.

Bijzonderheden
De (technische) details van de woning:
- Bouwjaar: 1975;
- Zeer centraal gelegen;
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 87 m²;
- volledig geïsoleerd
- Hoge plafonds;
- mooi uitzicht op balkon
- volledig gerenoveerd
- Actieve VvE, periodieke bijdrage van €76 ,- per maand;
- Oplevering in overleg. (kan per direct)


VERKOOPCONDITIES
• Koopovereenkomst model 2018
• Ouderdoms- en materiaal clausule van toepassing
• Notariskeuze in overleg
• Verkoopvoorwaarden en privacyverklaring 88 Makelaars van toepassing

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers.
"Bovenstaande informatie is door ons met de hoogstnodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren”.

INTERESSE IN DIT HUIS? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!
Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij plannen graag samen een moment in voor de bezichtiging van dit huis. LET OP! WIJ HEBBEN BIJ DE BEZICHTIGING WEL DE VERPLICHTING VAN HET DRAGEN VAN EEN MONDKAP. DAARNAAST ZIJN MAXIMAAL TWEE BEZOEKERS TOEGESTAAN.
Nog vragen? Wij staan voor je klaar om deze te beantwoorden! Zien wij jou binnenkort?

Het team van 88 Makelaars

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 290
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 290
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

88 Makelaars