Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Buitenkans om uw eigen duurzame droomhuis te bouwen op deze unieke bouwkavel aan het water van ca. 4.569m2 (inclusief deel water en een met brug te bereiken eiland) in de nieuwe villawijk De Majoor in de Torensteepolder in Numansdorp gelegen in Nationaal Landschap De Hoeksche Waard.

Het bouwkavel is circa 1.306m2 (inclusief circa 287m2 water). Vanaf het bouwkavel loopt u over uw eigen brug naar uw als paradijs in te richten eigen eiland van bruto ca. 3.269m2 (netto ca. 2.450m2). De vraagprijs voor deze unieke kavel is € 950.000 v.o.n. Vraag direct bij ons het kavelpaspoort op en realiseer hier uw eigen nieuwbouwwoning.

EEN DORP MET KARAKTER VLAKBIJ DE STAD
De Hoeksche Waard, waar Numansdorp deel van uitmaakt, is een schitterend groen eiland omringd door het water van het Spui, de Oude Maas, Haringvliet/Hollands Diep en de Dordtse Kil. Het eiland heeft de status van Nationaal Landschap en is gelegen nabij Rotterdam, Brabant en de Drechtsteden. In de Hoeksche Waard is het buiten leven en buiten beleven o.a. door de rust, de ruimte, natuur, het vele groen/water en de gezellige dorpskernen.
In het gezellige Numansdorp lijkt het stadse leven ver, toch is ‘de stad’ verrassend dichtbij. Via de A29 is Rotterdam eenvoudig per auto en met het openbaar vervoer (goede busverbinding) te bereiken. Via de A29/A4 komt men ook zo in Brabant (o.a. Willemstad, Roosendaal en Bergen op Zoom), Zeeland en België (o.a. Antwerpen). Met de pont bij Nieuw-Beijerland kan men naar Voorne Putten en via de Kiltunnel (Tol) naar de Drechtsteden.

Voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen is nagenoeg alles aanwezig zoals o.a. 2 supermarkten (Plus & Albert Heijn), Kruidvat, Marskramer, Hema, Zeeman, Welkoop, groenteboer, kaaswinkel, slager, bakker, drogisterij en slijter. Zo’n 17 restaurants, cafés en snackbars. Ook zijn er nog een boekhandel, fietsenwinkels, kledingwinkels, kappers, een stomerij, een schoenmakerij, een bloemenwinkel en juwelier.
Verder nog zorgcentrum Het Zandpad (apotheek, huisarts en tandarts), dierenarts, kinderdagverblijf en drie basisscholen. VMBO, HAVO en VWO zijn ook in de Hoeksche Waard aanwezig.

Op het gebied van sport is er o.a. voetbal, tennis, sporthal Cromstrijen en sportfondsenbad Cromstrijen. Voor golfliefhebbers ligt de 18 holes golfbaan van Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen op een steenworp afstand.

Bent u graag aan of op het water? Voor uw zeilboot zijn er vaste ligplaatsen in de Dorpshaven of in Marina Numansdorp iets verder westelijk aan het Hollandsch Diep. Aan het einde van de Dorpshaven ligt Fort Buitensluis met mooie wandelroute en zichtplekken aan het water.

Buiten het dorp vindt u nog de Intratuin, de Karwei, het strandje aan het Haringvliet (met beachclub De Banaan aan de overkant) en niet te vergeten het prachtige recreatieoord Binnenmaas met zwembaden, glijbanen, speeltuin en kinderboerderij.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is alle verstrekte informatie nadrukkelijk onder voorbehoud, uitsluitend indicatief, bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Aan deze woninginformatie kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 4569

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 4569

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Atta Makelaars