Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om wonen en werken te combineren? Kom dan langs bij dit unieke object, gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Sassenheim.

Dit sfeervolle woon-/winkelpand, van totaal maar liefst 276 m2, is decennia lang in gebruik geweest als ambachtelijke banketbakkerij, maar ook uitstekend geschikt als kantoor, praktijkruimte of volledig als woonhuis.

Centraal gelegen op de hoek van de charmante Zandslootkade. Het pand bestaat uit een winkelruimte met een riant souterrain en een woonhuis met 3 ruime slaapkamers, een bergvliering en een zonnige diepe achtertuin voorzien van multifunctioneel bijgebouw.

Indeling woonhuis: Entree via de achtertuin. Via de openslaande deuren bereikt u de keuken. De keuken is voorzien van sfeervolle tegels, 5-pits (gas-op-glas) kookplaat, oven, afzuigkap en koel/vries-combinatie. De ruime woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een ruime provisiekast en deur naar de trapopgang. De keuken en woonkamer zijn voorzien van een fraaie laminaatvloer.

1e Etage: Royale overloop met luik naar de ruime bergvliering. De eerste slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een dakkapel en een vaste kast. De tweede slaapkamer aan voorzijde heeft een dakkapel en twee vaste kasten. En de derde slaapkamer aan de achterzijde is ook voorzien van een dakkapel. In alle slaapkamers zijn de karakteristieke balken en spanten nog zichtbaar wat deze etage een sfeervol en licht karakter geeft. De moderne badkamer (wit/antraciet) is voorzien van een dubbel wastafelmeubel, 2e toilet, inloopdouche en dakvenster.

Indeling winkelruimte: Entree via de Hoofdstraat-zijde. U komt binnen in de ruime voormalige winkel met veel lichtinval, door de ruime etalage aan de voorzijde. Deze winkelruimte is thans ingericht als workshopruimte en voorzien van een royale keuken met diverse apparatuur. Achter in de winkel treft u de hal met toegang tot het souterrain, aparte bergkast met aansluitingen voor de wasmachine/droger, toiletruimte en deur naar het woonhuis. Het zeer riante souterrain is voorzien van diverse koelingen en opslag-/werkruimte.

Tuin: De diepe achtertuin (7,35 meter breed en ruim 20 meter diep) is geheel besloten en biedt veel privacy. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft een multifunctioneel bijgebouw voorzien van veranda. Door de gunstige ligging van de tuin kunt u de gehele dag van het zonnetje genieten!

Bijgebouw: Dit multifunctionele bijgebouw (totaal 38m2) met bergvliering is thans ingericht als ‘Mancave’ (waarvan de wanden en het dak geïsoleerd zijn) en heeft een aparte fietsenberging.

Ligging: - Sassenheim is een dorp midden in de Randstad, gelegen in het hart van de Bloembollenstreek en in de nabijheid van de Kagerplassen. - Het sfeervolle dorpshart van Sassenheim heeft een ruim winkelaanbod, gezellige terrasjes en diverse restaurants. Tevens bevindt zich midden in het centrum het historisch Park Rusthoff, waar u heerlijk kunt wandelen langs mooie waterpartijen, bruggen en een heemtuin. Op het middeneiland bevindt zich het paviljoen ‘Het Sassennest’, de kinderboerderij en een groot grasveld waar wordt gesport, gespeeld en geluierd. - Gunstige openbaar vervoer mogelijkheden: Sassenheim heeft een NS-station. Tevens goede busverbindingen naar Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag. - Ook de autosnelweg is makkelijk bereikbaar via de A44 (Amsterdam-Den Haag) en N206 (Haarlem-Leiden).

Algemeen: - Bouwjaar: circa 1900; - Totaal woonoppervlak: maar liefst 276 m2!; - Winkelruimte (begane grond + souterrain): circa 139 m2; - Woongedeelte (begane grond + verdiepingen): circa 137 m2; - Perceeloppervlak: 310 m2; - Energielabel woning E, energielabel utiliteitsbouw A; - In 2018 is het dak vervangen en geïsoleerd; - Moderne meterkast voorzien van 20 groepen + 10 groepen t.b.v. krachtstroom. - Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Sassenheim-Zuid’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 31 oktober 2013 met enkelbestemming ‘Gemengd’; - De bestemming is ‘Gemengd’ (wonen + o.a. detailhandel, dienstverlening, kantoor, bepaalde horeca-activiteiten, etc. mogelijk, maar o.a. afhankelijk van parkeervoorschriften gemeente).

U en uw NVM-aankoopmakelaar zijn van harte welkom voor een bezichtigingsafspraak.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 276
Inhoud woonhuis 973

Overige

Perceel oppervlakte 310

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 276
Inhoud woonhuis 973

Overige

Perceel oppervlakte 310

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Berg ERA Makelaars - Sassenheim