Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

LET OP, dit unieke appartement aan de Lange Haven in Schiedam wordt aangeboden met een BIEDEN VANAF - prijs!

Prachtig penthouse van bijna 200 m2 op een van de mooiste plekjes aan de Lange Haven in Schiedam.
Dit unieke appartement ligt midden in het Distillers District. Wat een fantastische plek en wat een heerlijk uitzicht op het water, de historische panden en de Taanbrug!
Je woont hier boven De Bonte Koe waar waarschijnlijk de lekkerste chocola van de wijde omgeving gemaakt wordt.
Het penthouse maakt deel uit van een pakhuis uit 1700 (Rijksmonument), dat in 1990 werd verbouwd tot een drietal fantastische appartementen. Dit betreft de bovenste dubbele woonlaag.
Het tweelaagse appartement bevat een woonkamer van bovengemiddeld formaat (ruim 70 m2 en een nokhoogte van 5 meter), een halfopen topkwaliteit Bulthaup keuken voorzien van Gaggenau en Miele apparatuur, 4 slaapkamers op de benedenverdieping, een mezzanine (slaap)kamer en nog diverse werkruimten en een heerlijk dakterras op de bovenverdieping.

Kort samengevat: Hier wil je wonen!

Op loopafstand vind je de gezellige winkelstraat de Hoogstraat met diverse winkels, restaurants en ateliers. Op 10 minuten fietsen bevindt zich het Beatrixpark waar je op een zomerse dag lekker kunt barbecueën. Daarnaast bereik je binnen no time het openbaar vervoer (o.a. station Schiedam Centrum en diverse metrostations) en andere uitvalswegen (A4 en A20).

Indeling:

De entree van de appartementen bevindt zich aan de Taansteeg. Op de benedenverdieping is een ruime fietsenberging voor gezamenlijk gebruik.
Via het ruime inpandige trappenhuis kom je op de derde verdieping.
Hier bevindt zich de entree van het appartement en kom je binnen in de lichte ruime hal. Aan de voorzijde stap je het zeer royaal opgezette woongedeelte binnen van waar je een prachtig uitzicht over de Lange Haven hebt. De woonkamer is 5 meter hoog en voorzien van veel raampartijen waardoor het een heerlijk lichte open ruimte is. De charme van het oude pakhuis is door heel het appartement terug te zien door de robuuste houten balken en mooie parketvloer. Aan de woonkamer grenst de halfopen keuken die net als het woongedeelte een ware eyecatcher is. De Bulthaup keuken is voorzien van kwaliteitsapparatuur van o.a.Gaggenau en Miele zoals een inductiekookplaat, vrijhangende afzuigkap, koelkast en een vriezer.

Op deze woonlaag zijn vier slaapvertrekken, waarvan er nu één gebruikt wordt als werkruimte. Dit is natuurlijk ook prima in te richten als babykamer, slaapkamer of inloopkast. De badkamer, voorzien van dubbele wastafel met meubel, nette douche en een apart ligbad, en het toilet liggen beiden centraal op deze verdieping.

In de woonkamer leidt een unieke houten spiltrap naar de mezzanine waar nog een prima slaap-/werkruimte is. Aangrenzend nog een ruime kamer, te gebruiken als berging maar ook als werkruimte of logeerkamer. Vanuit de gang leidt een fraaie stalen trap naar nòg een ruimte, deze is bijvoorbeeld te gebruiken als werkruimte, atelier of bibliotheek.
Het zeer ruime dakterras is opgedeeld in 3 delen voor de 3 appartementen. Het deel dat bij dit penthouse hoort is direct grenzend aan het appartement en middels een doekconstructie is een mooie privéplek gecreëerd waar je heerlijk kunt genieten van de zon en een adembenemend uitzicht.

Kortom: een zeer ruim opgezet topappartement met een groot woongedeelte met superuitzicht, maar liefst 7 slaap-/werk-/logeerkamers en een zonnig dakterras.

Voor de exacte indeling en afmetingen kunt u de plattegronden raadplegen.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1700
- Rijksmonument
- Woonoppervlakte ca. 195 m2
- Groot, hoog en licht woongedeelte met mezzanine
- 7 slaap-/werk-/logeerkamers
- Fraai ontworpen luxe keuken
- Zonnig dakterras
- Afgewerkt door middel van glad gestuukte wanden
- Videobel intercom
- Cv 2019 (huur)
- Aparte berging op de etage
- Fietsenberging op de begane grond
- Alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand
- Ouderdomsclausule en funderingsclausule van toepassing
- Oplevering in overleg

Wij handelen alle bezichtigingsaanvragen af op volgorde van binnenkomst via Funda. Daarom adviseren wij u om bij interesse direct via Funda een aanvraag voor een bezichtiging te doen.

BOS Makelaardij is de VBO-makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van deze woning. Vraag uw aankoopmakelaar om mee te gaan bij uw bezichtiging, want voor een tweede bezichtiging is door de huidige vraagdruk vaak geen mogelijkheid.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 1700
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1700
Woon oppervlakte 195
Inhoud woonhuis 702
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 13
Monument Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Tuin diepte 3.98
Monumentaal Ja
Tuin breedte 3.3
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 89.8
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2019
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 1700
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1700
Woon oppervlakte 195
Inhoud woonhuis 702
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 13
Monument Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Tuin diepte 3.98
Monumentaal Ja
Tuin breedte 3.3
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 89.8
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2019
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

BOS Makelaardij