Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen in een gezellig en een leuk stukje van de wijk een 3-kamer bovenwoning van 63m² woonoppervlakte (NEN2000) gesitueerd op de eerste verdieping. Dit appartement beschikt over een prettige indeling met veel lichtinval, 2 slaapkamers, een ruime badkamer, keuken en balkon met berging. Verder is de woning deels voorzien van kozijnen met dubbele beglazing en beschikt het over een cv-ketel. Daarnaast kenmerkt deze woning zich door een karakteristieke vooroorlogse geveluitstraling en maakt het onderdeel uit van een actieve vereniging van eigenaren.

Locatie
Door de centrale ligging bevinden zich in de directe nabijheid het centrum van Rijswijk (Herenstraat), diverse scholen (o.a. Haagse Hogeschool), winkels (o.a. Megastores), openbaar vervoer (tram 1, 15,16 en 17), NS Station Hollands Spoor, divers uitvalswegen en de snelwegen A-4 en A-13. Kortom een
leuke woning op een centrale locatie.

Entree woning middels portiektrap; voordeur met hal en separaat toilet en vaste kast; woon- en eetkamer (4.90 x 3.55) met en suitedeuren; basiskeuken (3.23 x 1.71) met opstelplaats cv-ketel en toegang tot het balkon; badkamer (4.20 x 1.81) met ligbad, douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting; slaapkamer I (3.96 x 3.55); slaapkamer II (2.84 x 2.64) gelegen aan de voorzijde van de woning.

- Balkon (3.62 x 0.92) met berging

- Gelegen op eigen grond
- Woonoppervlakte 63m²
- Bouwjaar 1931
- Actieve VVE
- KVK nummer 76599582
- Huisnr's 58 t/m 68
- Maandelijkse bijdrage € 125 ,--
- Reservefonds € 11.863,51 (per 11-2023)
- 1/6e aandeel
- Meerjarig onderhoudsplan beschikbaar
- Notulen 2022 beschikbaar ter inzage
- Voorzien van kunststof- en houtenkozijnen met dubbel- en enkelglas
- Niet-bewonersclausule van toepassing
- Energielabel C
- Oplevering in overleg, kan snel

De volgende elementen vallen onder de verantwoordelijkheid van de VvE:
Funderingen, dragende muren en kolommen, het geraamte van het gebouw met de ondergrond, het ruwe metselwerk, alsmede de vloeren, de buitengevels, waaronder begrepen deuren, balkonconstructies, borstweringen, galerijen, terrassen en gangen, de daken, schoorstenen en ventilatiekanalen, de traphuizen en hellingbanen, alsmede het hek- en traliewerk. Technische installaties met de daarbij behorende leidingen, centrale verwarming, luchtbehandeling, vuilafvoer, afvoer van hemelwater met de riolering, gas, water en verder de hydrofoon.

Verduurzamingshypotheek:
Wil je de woning verduurzamen? Dan kan je gebruik maken van een extra lening bovenop de hypotheek! Met de Verduurzamingshypotheek van leen je geld voor energiebesparende maatregelen in je huis. Het verduurzamen van je woning is een goede investering, want je ziet je energierekening al snel dalen en je woningwaarde stijgen. Als je een woning koopt en van plan bent deze te verduurzamen, dan kun je daarvoor je hypotheek verhogen. Als je energiebesparende voorzieningen financiert, mag je tot 106 % (in plaats van 100%) van de waarde van de woning lenen.

Bouwdepot:
Denk jij erover na om het huis te verbouwen of te renoveren? Dan kun je gebruik maken van een bouwdepot zodat je dit uit je hypotheek kunt financieren. Een bouwdepot is een aparte rekening bij je hypotheek. Je kunt er één aanvragen als je voor het eerst een huis koopt, voor je tweede huis, voor je nieuwbouwwoning of bij het verbouwen van je huis. Als je start met verbouwen, kun je de facturen van de bouw of verbouwing rechtstreeks opsturen naar je geldverstrekker. De geldverstrekker betaalt de facturen dan direct uit je bouwdepot. Als je zelf kosten voorschiet, kan de geldverstrekker het geld naar jouw rekening overmaken. Over het geld in je bouwdepot ontvang je een rentevergoeding. Het geld dat in een bouwdepot zit, kun je -afhankelijk van het beleid van de aanbieder- voor maximaal twee jaar gebruiken. Als je dan nog geld over hebt in je bouwdepot wordt dit automatisch gebruikt als aflossing op je hypotheek. Vaak is deze aflossing boetevrij.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekwoning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 63
Inhoud woonhuis 224
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon truetrue
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekwoning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 63
Inhoud woonhuis 224
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon truetrue
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Wilburg Makelaars BV