Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze sfeervolle 4-kamerappartement is gelegen op de 2e (top) etage in een leuk stukje van de wijk, namelijk de Uddelstraat 45 te Den Haag. De woning heeft drie slaapkamer, een ruime badkamer met ligbad, een nette keuken en een zonnig balkon. Tevens is de woning extra geisoleerd in de gevel en heeft kunststofkozijnen met dubbelglas (HR). De woning bevat ca. 82m² functionele woonruimte (conform NEN2580) en is gelegen op eigen grond.

Locatie:
De woning is gelegen in de wijk Rustenburg. Tevens is het Winkelcentrum Dierenselaan – Apeldoornselaan in de buurt waarbij je veel (vers)speciaalzaken en een aantal mode- en luxewinkels kan vinden. Voor een nog groter aanbod kun je terecht op de Haagse Markt in de aangrenzende wijk Transvaalkwartier, maar ook kan je in de wijk nabij gelegen de woning veel kleine buurtwinkels terugvinden. Tevens heeft de woning een gunstige ligging ten opzichte van diverse scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen. Heb je groene vingers, maar zelf geen tuin? In buurttuin Zuiderpark (aan de Anna Polakweg) kun je een volkstuintje huren.


Entree woning middels open portiek: voordeur met meterkast, separaat toilet en dakraam; woon- en eetkamer (5.83 x 3.17); keuken (3.03 x 1.68) met inbouwapparatuur o.a. 4-pitsgaskookplaat met afzuigkap, oven, waterkraan en verder toebehoren; badkamer (2.38 x 1.81) met ligbad, wastafelmeubel, designradiator en wasmachineaansluiting; slaapkamer I (3.34 x 2.68) gelegen aan de voorzijde; slaapkamer II (5.57 x 2.48) gelegen aan de achterzijde met toegang tot het balkon; slaapkamer III (3.03 x 1.81) gelegen aan de achterzijde met toegang tot het balkon.

- Zonnig balkon met een lengte van 6.66 meter

- Gelegen op eigen grond
- Woonoppervlakte 82m²
- Bouwjaar 1937
- Actieve VVE (Totaal VvE Beheer per 11-2022)
- Reservefonds € 2.047,02 (31-12-2022)
- 1/3e aandeel
- Huisnr's 45-47-49
- Maandelijkse bijdrage € 100,00
- Notulen 2022 en 2023 ter inzage beschikbaar
- Warmwatervoorziening en verwarming middels cv-ketel
- Voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas (HR)
- Gevel is extra geïsoleerd
- Energielabel E
- Oplevering in overleg

De volgende elementen vallen onder de verantwoordelijkheid van de VvE:
Funderingen, dragende muren en kolommen, het geraamte van het gebouw met de ondergrond, het ruwe metselwerk, alsmede de vloeren, de buitengevels, waaronder begrepen deuren, balkonconstructies, borstweringen, galerijen, terrassen en gangen, de daken, schoorstenen en ventilatiekanalen, de traphuizen en hellingbanen, alsmede het hek- en traliewerk.

Verduurzamingshypotheek:
Wil je de woning verduurzamen? Dan kan je gebruik maken van een extra lening bovenop de hypotheek! Met de Verduurzamingshypotheek van leen je geld voor energiebesparende maatregelen in je huis. Het verduurzamen van je woning is een goede investering, want je ziet je energierekening al snel dalen en je woningwaarde stijgen. Als je een woning koopt en van plan bent deze te verduurzamen, dan kun je daarvoor je hypotheek verhogen. Als je energiebesparende voorzieningen financiert, mag je tot 106% (in plaats van 100%) van de waarde van de woning lenen.

Bouwdepot:
Denk jij erover na om het huis te verbouwen of te renoveren? Dan kun je gebruik maken van een bouwdepot zodat je dit uit je hypotheek kunt financieren. Een bouwdepot is een aparte rekening bij je hypotheek. Je kunt er één aanvragen als je voor het eerst een huis koopt, voor je tweede huis, voor je nieuwbouwwoning of bij het verbouwen van je huis. Als je start met verbouwen, kun je de facturen van de bouw of verbouwing rechtstreeks opsturen naar je geldverstrekker. De geldverstrekker betaalt de facturen dan direct uit je bouwdepot. Als je zelf kosten voorschiet, kan de geldverstrekker het geld naar jouw rekening overmaken. Over het geld in je bouwdepot ontvang je een rentevergoeding. Het geld dat in een bouwdepot zit, kun je -afhankelijk van het beleid van de aanbieder- voor maximaal twee jaar gebruiken. Als je dan nog geld over hebt in je bouwdepot wordt dit automatisch gebruikt als aflossing op je hypotheek. Vaak is deze aflossing boetevrij.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekwoning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 272
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon truetrue
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekwoning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 272
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon truetrue
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Wilburg Makelaars BV