Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar de ideale plek om uw droomwoning te realiseren? Deze bouwkavel (EK-01) van circa 1.305m2 (inclusief een deel aan het water) in de nieuwe villawijk De Boogaard en de Majoor in de Torensteepolder in Numansdorp biedt een unieke kans om uw dromen waar te maken. Meer dan 100 zelfbouwers gingen u reeds voor, dus aarzel niet, dit is uw laatste kans!

HIGHLIGHTS:
~RUIME BOUWKAVEL: Met een royaal oppervlakte van circa 1.305m2, inclusief een deel aan het water, heeft u alle ruimte om uw eigen vrijstaande woning te realiseren.
~WATERZICHT: Geniet elke dag van het prachtige uitzicht over het water, waar rust en natuur samenkomen.
~IDEALE LOCATIE: Gelegen in de nieuwe villawijk De Boogaard en de Majoor, geniet u van een rustige omgeving en de voordelen van modern wonen.

DE OMGEVING:
Numansdorp is een gezellig dorp met alle voorzieningen binnen handbereik. U vindt er diverse winkels, scholen, en sportfaciliteiten. De gunstige ligging van Numansdorp maakt het een perfecte uitvalsbasis voor pendelaars. Rotterdam, Antwerpen en Breda zijn eenvoudig bereikbaar, waardoor u in korte tijd in het hart van deze bruisende steden bent.

Wacht niet langer! Deze bouwkavel is een zeldzame kans om uw eigen droomhuis te realiseren op een unieke locatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om deze prachtige plek te bezichtigen. Uw droomwoning begint hier!

EEN DORP MET KARAKTER VLAKBIJ DE STAD
De Hoeksche Waard, waar Numansdorp deel van uitmaakt, is een schitterend groen eiland omringd door het water van het Spui, de Oude Maas, Haringvliet/Hollands Diep en de Dordtse Kil. Het eiland heeft de status van Nationaal Landschap en is gelegen nabij Rotterdam, Brabant en de Drechtsteden. In de Hoeksche Waard is het buiten leven en buiten beleven o.a. door de rust, de ruimte, natuur, het vele groen/water en de gezellige dorpskernen.

Voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen is nagenoeg alles aanwezig zoals o.a. 2 supermarkten (Plus & Albert Heijn), Kruidvat, Marskramer, Hema, Zeeman, Welkoop, groenteboer, kaaswinkel, slager, bakker, drogisterij en slijter. Zo’n 17 restaurants, cafés en snackbars. Ook zijn er nog een boekhandel, fietsenwinkels, kledingwinkels, kappers, een stomerij, een schoenmakerij, een bloemenwinkel en juwelier. Verder nog zorgcentrum Het Zandpad (apotheek, huisarts en tandarts), dierenarts, kinderdagverblijf en drie basisscholen. VMBO, HAVO en VWO zijn ook in de Hoeksche Waard aanwezig.

Op het gebied van sport is er o.a. voetbal, tennis, sporthal Cromstrijen en sportfondsenbad Cromstrijen. Voor golfliefhebbers ligt de 18 holes golfbaan van Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen op een steenworp afstand.

Bent u graag aan of op het water? Voor uw zeilboot zijn er vaste ligplaatsen in de Dorpshaven of in Marina Numansdorp iets verder westelijk aan het Hollandsch Diep. Aan het einde van de Dorpshaven ligt Fort Buitensluis met mooie wandelroute en zichtplekken aan het water.

Buiten het dorp vindt u nog de Intratuin, de Karwei, het strandje aan het Haringvliet (met beachclub De Banaan aan de overkant) en niet te vergeten het prachtige recreatieoord Binnenmaas met zwembaden, glijbanen, speeltuin en kinderboerderij.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is alle verstrekte informatie nadrukkelijk onder voorbehoud, uitsluitend indicatief, bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Aan deze woninginformatie kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1350

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1350

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Atta Makelaars