Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

APPARTEMENTENCOMPLEX "CASQUETTE" STAAT VOOR EXCLUSIEF EN COMFORTABEL WONEN IN HET HART VAN HET AANTREKKELIJKE STADSCENTRUM VAN HOOGEVEEN. CASQUETTE IS GEBOUWD ONDER FRAAIE ARCHITECTUUR EN BIEDT EEN GEVARIEERD AANBOD VAN 24 APPARTEMENTEN MET ELK EEN ROYALE LOGGIA EN EIGEN INPANDIGE GARAGE.
Op zaterdag 8 december a.s. start de verkoop van het unieke, in het centrum gelegen appartementencomplex CASQUETTE, bestaande uit 24 appartementen met een woonoppervlak van 86 m2 – 151 m2, aangevuld met een royale loggia en een eigen inpandige garage.
U bent op zaterdag 8 december tussen 10.00 - 13.00 uur van harte uitgenodigd in het Herman Bavinckhuis aan het Stoekeplein 4 te Hoogeveen. Hier ontvangt u informatie / documentatie en wordt gelegenheid geboden het APPARTEMENTENCOMPLEX van binnen en buiten te bezichtigen.
Let op: het gebouw bevindt zich in de ruwbouwfase, de liftinstallatie werkt nog niet en de trappenhuizen zijn nog niet afgewerkt. Kinderen onder de 16 jaar krijgen in het kader van de veiligheid geen toegang tot het complex. Het betreden is volledig op eigen risico.
Bent u op 8 december verhinderd, dan is er op zaterdag 15 december a.s. tussen 10.00-13.00 uur een tweede gelegenheid om ons op de bovenvermelde locatie te bezoeken.
De verkoop start vanaf 8 december 2018 en de inschrijving voor belangstellenden die een appartement wensen te kopen (koopoptie), sluit op donderdag 3 januari 2019 om 16.00 uur. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar tijdens de open huis dagen (8 en 15 december 2018) of tijdens kantooruren op ons kantoor aan de Alteveerstraat 2 te Hoogeveen.
Midden in het centrum van Hoogeveen op de hoek van de Hoofdstraat en de Bentinckslaan, is het exclusieve appartementencomplex CASQUETTE momenteel in aanbouw. Gelegen op de voormalige locatie van boekhandel Pet en de Hoogeveensche Courant en aan het kerkplein van de Hoofdstraatkerk, ademt deze plek de historie van Hoogeveen. Buiten is altijd wat te beleven (winkels, restaurants, theater) en binnen voeren rust en ruimte de boventoon. Daarmee vormt de CASQUETTE een ideale afspiegeling van Hoogeveen: u heeft alle voorzieningen binnen handbereik en geniet tegelijkertijd van de rust in uw appartement.
Zodra u de deur uitstapt, staat u in de winkelstraat. Dagje uit of aan het werk? Met de fiets bent u binnen 5 minuten op het station. Ook de auto is altijd binnen handbereik. U kunt parkeren in uw eigen ruime, inpandige garage/berging.
Deze publicatie betreft het appartement met nummer: 20.
Via de stijlvolle, luxe entree krijgt u toegang tot de liftinstallatie en het trappenhuis. Het appartement is gelegen op de derde woonlaag en heeft o.a. de volgende indeling:
een prettige, royale hal; een woonkeuken met ruimte voor een eethoek, een keukenopstelling en
toegang tot de fijne loggia (ca. 11 m²) op het zuiden; direct aansluitend bevindt zich de aantrekkelijke woonkamer. Vanuit de entree zijn de 2 slaapkamers van respectievelijk 13 m² en 7 m² bereikbaar, alsmede de badkamer, het toilet en de bijkeuken.
Natuurlijk zijn alle appartementen voorzien van uitstekende isolatie en HR++ dubbel glas, C.V. met vloerverwarming, mechanische afzuiging, draai-/kiepramen en zwevende dekvloeren, zodat geluidsoverdracht tot een minimum wordt beperkt. Op het dak van het complex worden per appartement drie zonnepanelen geplaatst, die worden aangesloten op de elektriciteitsmeter van het appartement.
Het appartement kan naar eigen wensen en smaak worden afgewerkt worden. U dient zelf de keukeninrichting, het sanitair en het tegelwerk te laten aanbrengen, zodat u deze ruimten geheel naar eigen wens kunt inrichten.
Het gebouw heeft een fraaie, luxe uitstraling. Er is veel aandacht besteed aan materiaalkeuze en afwerking. Verder is er o.a. een ruime liftinstallatie (15 personen); een op afstand bedienbare speedgate bij de entree van de garages; een eigen op afstand te bedienen sectionaaldeur en een buitendeuropeningssysteem middels een spreek-, video- en luisterverbinding.
Een prachtig gelegen appartement op de 3e verdieping van CASQUETTE!
Naar verwachting worden de appartementen omstreeks begin juni 2019 opgeleverd.
De uitgebreide, prachtig verzorgde full color brochure is online te bekijken via de onderstaande link:
issuu.com/idemdito_kampen/docs/boek_casquette?e=0
Graag ontmoeten wij u OP LOCATIE tijdens de OPEN DAGEN OP 8 EN 15 DECEMBER A.S. VAN 10.00 TOT 13.00 UUR!
CASQUETTE is een ontwikkeling van Van Triest B.V. te Hoogeveen

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Taxatie huis kopen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning appartement/flat
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 280
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
Garage Ja
Dak type samengesteld dak
Woontype Appartement
Energielabel n.v.t
In aanbouw Ja
Appartement Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 26
Stadscentrum Ja
Parkeerkelder Ja
Garage inpandig Ja
Prijs opmerking koopsom
Bijgebouw schuur Ja
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Opmerkingen isolatie volledig geisoleerd
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Hentenaar Makelaardij - Hoogeveen

Alteveerstraat 2
7907AA Hoogeveen (Drenthe)
T: 0528 - 27 70 01
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Bentinckslaan in Hoogeveen?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis