Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De laatste woning van een plan van 4 woningen is nog te koop. De woningen komen op de plek van de voormalige basisschool De Kienstobbe in Weiteveen. De sloop van de school is per 1 februari gestart, waarna de bouw van de verkochte woningen direct begint, deze oplevering zal rond oktober 2021 zijn. Wilt u dat ook graag, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kunt u dit jaar nog in uw nieuwe woning zitten. Het betreft een zeer royale vrijstaande woning, type herenhuis, met aangebouwde garage op een royaal perceel van 578 m².

Deze woning wordt "Vrij Op Naam" (von) verkocht, dat houdt in dat alle kosten in het koopbedrag verwerkt zijn. De verkoper neemt onder andere de kosten van de overdracht en de notariskosten voor zijn rekening. De kosten voor het opmaken van je hypotheekakte vallen hier niet onder, die komen altijd voor rekening van de koper. Het grootste verschil is uiteindelijk de kosten die de koper maakt tegenover de kosten die de verkoper maakt, het verschil bedraagt veelal zo’n 3%.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal met toilet, meterkast en trapopgang. Royale L-vormige woonkamer met tuindeuren, open keuken, bijkeuken, garage.
1e verdieping: overloop met techniek ruimte, 4 ruime slaapkamers, badkamer.
2e verdieping: bereikbaar via vaste trap. Royale zolderberging met mogelijkheid voor 4e slaapkamer.

Algemene informatie:
Op de locatie van de voormalige basisschool “De Kienstobbe” te Weiteveen worden in opdracht van de heer H. Fuhler door aannemersbedrijf Kuipers & Koers te Emmen een viertal woningen gebouwd. 2 vrijstaande woningen en twee 2/1 kap woningen, staande op royale kavels van 558 m² tot 578 m².

De woningen worden energiezuinig/energieneutraal gebouwd en in combinatie met een luchtwarmtepomp, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie voor de toevoer en mechanisch afvoer systeem voldoen deze woningen aan de nieuwste eisen van het bouwbesluit.
De woningen worden zowel op de begane grond als de 1e verdieping verwarmd door vloerverwarming.

De woningen worden gebouwd met Bouwgarant Garantie- en Waarborgregeling.

De woningen worden opgeleverd EXCLUSIEF sanitair en tegelwerken en EXCLUSIEF keukenopstelling. In overleg met het bouwbedrijf kunt u tegen meerprijs deze werkzaamheden uit laten voeren.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 168
Inhoud woonhuis 910
Aantal verdiepingen 3

Overige

Dak type Schilddag
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 578
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Mechanische ventilatie Ja
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Dordseweg in Weiteveen?