Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vakantiehuis 12 persoons.
Uitstekend onderhouden en zonnig gelegen 12 persoons groepswoning dichtbij centrumgebouw met restaurant, bruin café en overdekt zwembad. Prachtige locatie. Bos, wandel- en fietspaden vanaf de woning.
Woning is inclusief inventaris en meubilair te koop. Permanente bewoning is niet toegestaan; 3 weken per jaar mag u de woning niet zelf bewonen.
Hooghalen, het rustieke dorp, ligt in het hart van d'olde Landschap Drenthe omgeven door natuurbossen, groenlanden en heidevelden. Boomwallen, vennen, zandverstuivingen en oude boerderijen vormen sfeervolle accenten in het mooie landschap. Om urenlang in te dwalen te voet, op de fiets of te paard; zo beleeft u Drenthe op zijn mooist!
Landgoed Het Grote Zand biedt u een keur aan voorzieningen. Een sfeervol centrumgebouw met restaurant en bruin café is de entree van het park. Tevens kunt u gebruik maken van het overdekte zwembad en biedt het park saunafaciliteiten. Er is een junglebos met speeltoestellen en een springkussen voor de kinderen. In de parkshop zijn de dagelijkse boodschappen te verkrijgen. Assen en Beilen liggen op 10 autominuten, de basisvoorzieningen zijn in Hooghalen op fietsafstand voorhanden. De omgeving is prachtig met een variatie aan bos- en heidevelden. Het Hijkerveld, Fochtelooerveen en Het Drents Friese Wold liggen op fietsafstand.
Uitstekend rendement mogelijk met verhuur via Roompot.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow, Vrijstaande woning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 481

Overige

Perceel oppervlakte 568

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow, Vrijstaande woning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 481

Overige

Perceel oppervlakte 568

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl

De nieuwste woningen in Hooghalen