Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Riante bouwkavel Eursinge (Pesse) 6.257 m²

Riante bouwkavel in het buurtschap Eursinge op korte afstand van het dorp Pesse. Goed ontsloten aan de A28 en de N375. De te bouwen woning met een oppervlakte van ca. 200 m² geheel naar wens te ontwerpen (binnen de gestelde kaders van de nog te verlenen omgevingsvergunning) naast de woning is een schuur van ca. 130 m² mogelijk. De omliggende gronden zijn in gebruik als blijvend grasland.

Aan de rand van Pesse ligt het mooie buurtschap Eursinge, aan de doorgaande weg richting Ruinen, de totale oppervlakte van de kavel biedt voldoende mogelijkheden voor het realiseren van een riante tuin. Het dorp Pesse biedt voldoende faciliteiten in de vorm van diverse sportclubs, een supermarkt en een basisschool. Door de gunstige ligging is er een prima verbinding met de andere delen van het land.

Oppervlakte
Oppervlakte van 6.257 m², ideaal voor de rust en ruimte zoekers en paardenliefhebbers.

Bouwvlak
Op ca. 13 m. afstand van de weg begint het bouwvlak van 20 x 25 m. Er is naast de realisatie van de woning de mogelijkheid om een bijgebouw/schuur te realiseren.

Nutsvoorzieningen
De Nutsvoorzieningen dienen aangelegd te worden door koper.

Vraagprijs
€ 395.000,-- k.k.

Informatie
Deze verkoopbrochure heeft louter tot doel potentiële kopers te informeren en ontslaat hen op geen enkele wijze van de eigen onderzoeksplicht. Hoewel deze brochure met de uiterste zorg is samengesteld kunnen potentiële kopers er geen rechten aan ontlenen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 6257

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 6257

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Fikkert Agra-Vastgoed

De nieuwste woningen in Eursinge Gem de Wolden