Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

BOUW ZORGELOOS | DIRECT GENIETEN

LAATSTE RIANTE TUSSENWONING (BOUWNUMMER 7) MET EXTRA'S:
- UITBOUW VAN 2,40 METER
- GROTE GLASPUI OP ZOLDER
- 5 ZONNEPANELEN
- DAKRAAM
- SLAAPKAMER OP ZOLDER

START BOUW WEEK 10
9 RIJWONIGEN IN EMMELHAGE TE EMMELOORD

Wonen in Emmelhage
Emmelhage ligt aan de rand van Emmeloord. De wijk in ontwikkeling is een comfortabele thuisbasis. Je bent zo in het naastgelegen Emmelerbos met volop mogelijkheden om te sporten. Als je Emmelhage binnen komt, proef je direct de gastvrije sfeer van de polder. Gemoedelijk en zonder fratsen. Er wonen veel gezinnen met kinderen. Je kinderen groeien op met andere jonge kinderen in de wijk en spelen samen buiten. Overdag fietsen ze veilig en snel naar school in nog geen zeven minuten.

Emmelhage zijn diverse mogelijkheden om te ontspannen en recreëren zoals de Golfbaan Emmeloord, het Ruitersportcentrum, Hockeyclub de Meeuwen, het Emmelerbos, een rijk netwerk aan fietspaden, een sportcomplex en het Bosbad. Maar ook wanneer je op zoek bent naar de levendigheid van het centrum van Emmeloord hoef je de auto niet te pakken. Binnen tien minuten fiets je naar de winkels in de Lange Nering of naar het theater.

Deze 9 rijwoningen aan de Cornelis Lelyhage te Emmeloord (kavel 25), zijn geheel woonklaar conform het BOUWZORGELOOS | DIRECT GENIETEN

Bouwnummer 1, hoekwoning, ca. 174 m2 grond, VERKOCHT
Bouwnummer 2, tussenwoning, ca. 154 m2 grond, VERKOCHT
Bouwnummer 3, tussenwoning, ca. 154 m2 grond, VERKOCHT
Bouwnummer 4, tussenwoning, ca. 162 m2 grond, VERKOCHT
Bouwnummer 5, tussenwoning, ca. 162 m2 grond, VERKOCHT
Bouwnummer 6, tussenwoning, ca. 154 m2 grond, VERKOCHT
Bouwnummer 7, tussenwoning, ca. 154 m2 grond, € 235.000,-- v.o.n.
Bouwnummer 8, tussenwoning, ca. 154 m2 grond, VERKOCHT
Bouwnummer 9, hoekwoning, ca. 174 m2 grond, VERKOCHT


Kenmerken woning:
• Luxe sanitair en tegels
• Gehele woning vloerverwarming
• Keramische dakpannen
• Houten openslaande deuren in achtergevel
• Hardhouten kozijnen inclusief buiten schilderwerk
• Draai- kiepramen
• Verlaagde Wandcontactdozen
• Standaard buitenkraan
• Deskundige kopersbegeleiding door onze eigen ervaren kopersbegeleider
• Er zal een beukenhaag aangepland worden in de voortuin,evenwijdig aan het voetpad.
• Er zal bij beide hoekwoningen in de topgevel een gierzwaluwkast geplaatst worden.
• Er zal bij beide hoekwoningen een klimop tegen de zijgevel geplaatst worden.
• Alle woningen krijgen een regenton.

In de architectuur van de rijwoningen is er gekozen voor een grote kap met ruime dakoverstekken en duidelijk zichtbare hemelwaterafvoeren. Op deze manier wordt de schuurtypologie in de basis sterk neergezet. Door de toepassing van verduurzaamd hout in een groot deel van de gevel wordt dit schuurkarakter versterkt. Het hout geeft de woningen de warme, natuurlijk uitstraling die zo kenmerkend is voor schuurwoningen. Als verbijzondering is er op begane grond gekozen voor grote raamopeningen die tot de grond door lopen. Hierdoor ontstaat een heldere compositie van de gevel zonder terug te vallen op de standaard kozijnverdeling die bij rijtjeswoningen vaak wordt toegepast. Deze openingen worden geflankeerd door twee fraaie luiken. Om lengte van de gevel te breken en de gevel te verbijzonderen is er asymmetrisch een accent in de gevel geplaatst dat geïnspireerd is op de schuurtypologie van de polder. De kap gecombineerd met het glas in een vakwerk zijn onmiskenbare karakteristieken die doen denken aande schokbetonschuur. De grote vakwerkpui geven het volume een extra gezicht en leveren in de achtergelegen ruimtes een bijzonder gebruikskwaliteit. Deze vakwerkenpuien komen tevens terug in de kopgevel en dragen op deze wijze bij aan de alzijdige kwaliteit van het ontwerp.

Voor gezinnen biedt de woning ruimte genoeg, woonoppervlak ca. 128 m2 en inhoud 360 m3. Op de begane grond: entree/hal, meterkast, toilet, trapopgang, straatgerichte keuken, woonkamer met trapkast, openslaande tuindeuren en doorgang naar bijkeuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers getekend en een ruime badkamer (toilet, badmeubel, douchehoek) die groot genoeg is om een bad te kunnen plaatsen. Een optie die voor gezinnen met kinderen een grote pré biedt. De zolder is verder zeer ruim. Hier is voldoende ruimte om nog eens 2 kamers te maken die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Een bijzondere extra die wij leveren is een geïsoleerde bijbouw die achter tegen de woning aan wordt gebouwd. Deze berging is flink groter dan standaard en kan daardoor tevens gebruikt worden als bijkeuken. Een functie die hoog op de wensenlijst staat van veel woningzoekers. Deze bijbouw is volledig geïsoleerd en biedt plek voor wasmachine, droger en warmtepomp. De kavels zijn vanaf circa 154 m2 tot circa 162 m2 en de hoekwoningen staan op een kavel van circa 174 m2 dus behoorlijk van formaat met een grote achtertuin.

Loftwoning
Indien u kiest voor bouwnummers 7 en 8 heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor onze type loftwoning, een woning die zich kenmerkt in een grote ruimtelijkheid in het leefvertrek. Doordat de zolderverdieping met de vakwerkpui mooie gebruikskwaliteit heeft kan hier de master bedroom gesitueerd worden. Hierdoor onstaat op de eerste verdieping ruimte voor een open werkplek en een vide waardoor er een verbinding onstaat met de keuken. Deze ruimte wordt gemarkeerd door een grote tweelaagse glazen pui in de gevel. Hiermee ontstaat een ruimtelijkheid en een een overvloed aan daglicht die uniek is voor een rijwoning in de polder.

De meerprijs voor dit type: op aanvraag.

Gasloos wonen in Emmelhage
In Emmelhage fase 2 wordt geen aardgasleiding aangelegd. De woningen zijn gasloos. Koken kan bijvoorbeeld op inductie.

Warmtepomp
Net als een traditionele airco haalt een warmtepomp warmte uit de omgevingslucht. Via een warmtewisselaar wordt warmte gelverd voor de woning.De warmtepomp EcoForest Eco Geo C1 3-2 kW + HTR + EH en 165 L interne boiler wordt gemonteerd in de berging/bijkeuken, de warmptepomp zorgt voor het verwarmen van de gehele woning door middel van vloerveraming.

Zonnepanelen
Elektriciteit kan duurzaam worden opgewekt met zonnepanelen. De stroom wordt gebruikt voor de verschillende apparten in de woning. In de 9 rijwonigen wordt gebruikt gemaakt van een PV-installatie met Growat omvormer en 5 panelen 275Wp

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 360
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 154
CV ketel combi Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4

Sloterwijk & Heinen (Bedrijfs) Makelaars

Ecu 2
8305BA Emmeloord (Flevoland)
T: 0527-610260
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Cornelis Lelyhage in Emmeloord?