Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Type: Koperwiek
12 appartementen en 2 penthouses.

Project naam: Parkkwartier Zuid - Zeewolde
Wonen in Zeewolde
Welke brochure of magazine je ook openslaat waarin een artikel staat geschreven over Zeewolde, het gaat allemaal over hetzelfde: water, groen en ruimte. Of over Zeewolde als het middelpunt van Nederland. Om deze feiten kunnen we niet heen. Als u Zeewolde niet kent, neem dan eens een kijkje in deze gemeente. Zeewolde heeft voor iedereen genoeg te bieden. Een leuk centrum, goede voorzieningen, diverse sportverenigingen,
twee golfbanen. Eigenlijk te veel om op te noemen.

De situatie en de verschillende woningtypes
Als vanzelfsprekend wisselen vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en patiowoningen elkaar af. Daarmee wordt een bijzonder speelse structuur gecreëerd. De woningen in Parkkwartier Zuid zijn dus zeer verschillend maar hebben ook veel gemeen. Ze zijn consequent gegroepeerd rond open ruimtes en gericht op het water en het groen. Auto’s hebben een bescheiden plaats in het straatbeeld. Parkeerplaatsen zijn er genoeg, maar ze zijn grotendeels aan het zicht onttrokken. Parkeren kan op eigen grond of op aparte parkeerplekken. De buurt is alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer en geeft voetgangers en fietsers de ruimte.
 
Omdat alle woningen mooi gelegen zijn aan het groen van de Brinken en de Groene Wig of aan het water, is er gekozen voor een bijzondere overgangselement tussen de woning en de openbare ruimte. Veel woningen hebben veranda’s, dakoverstekken, erkers en/of luiken. Dit zorgt voor een bindend element binnen de gevarieerdheid van de architectuur.

Erop uit in Zeewolde en omgeving
Water, bossen en ruimte. Dat zijn belangrijke ingrediënten voor een lekkere woon- en leefomgeving. En laat Zeewolde dat nou allemaal in huis hebben. Op niet al te grote afstand is er nog veel meer vertier. Zo is er het Dolfinarium in Harderwijk en in Biddinghuizen Walibi World, Dorhout Mees, Flevo on Ice en het Rivièra Parc. Voor jong en oud is er dus genoeg te beleven.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 205
Inhoud woonhuis 0

Overige

Agent names Haanen & Ferneij Makelaardij (T 0365234977),ERA Makelaardij RENGER (T 0365224119),
Housemodel 4
Object naam Parkkwartier Zuid - Zeewolde
Perceel oppervlakte 0
Woon opp max 205
Appartement Ja
Ask price max 487000
Availability 4
Availability total 12
Tot aantal kamers max 4
Availability optional 2
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Buurt 4 in Zeewolde?