Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Type: kavel
De situatie en de verschillende kavels
 
In het ontwerp van Parkkwartier Zuid zijn in totaal 39 kavels opgenomen die, binnen de spelregels naar uw eigen wensen en inzichten, bebouwd mogen worden. De resterende kavels liggen aan de westzijde van het plan aan verschillende soorten openbare ruimtes. Er is keuze uit kavels gelegen aan de Singel, aan de Brinken een aan de Groene Westrand.
 
Voldoende variatie
Mede door de vloeiende lijnen van het stedenbouwkundig plan is er enige variatie in de maten van de kavels. De oppervlaktes variëren van circa 305 m2 tot 500 m2. De grond wordt bouwrijp opgeleverd.
 
Voor wie
De kavels zijn voor elke belangstellende die graag een woonhuis naar eigen ontwerp wil bouwen. Het is toegestaan om een woning met een werk- of praktijkruimte te bouwen, nadere informatie hierover is bij de gemeente verkrijgbaar.
 
Voor meer informatie over de vrijstaande kavels, neem contact op met de makelaars.

Project naam: Parkkwartier Zuid
Welkom in Zeewolde, Zee van Mogelijkheden

De Flevopolder is een uniek stuk van Nederland. Alles wat ons land in de ogen van buitenlanders zo bijzonder maakt - het water, het groen, het weidse land en de vlakke horizon - het is hier allemaal in grote overmaat aanwezig. Groen, weidsheid en water brengen een mens tot rust en in balans. Geven ruimte om adem te halen. Daarom is de polder bij uitstek een gebied om te wonen, te werken en te recreëren.

In die weidse en rustgevende Flevopolder ligt Zeewolde. Een fraai dorp aan het Wolderwijd. Omgeven door water, weilanden en bos (het grootste loofbos van Nederland!). Het is precies die afwisseling in het landschap die Zeewolde zo aantrekkelijk maakt als woonplek. Met prima voorzieningen en ongekende recreatiemogelijkheden. Uitstekend bereikbaar en toch ver weg van de files en verkeerslawaai.

Zeewolde is actief en toekomstgericht, biedt ruimte en een zee van mogelijkheden. Het dorp is gebouwd op de groei, heeft uitstekende voorzieningen voor jong en oud, uitgebreide sportfaciliteiten, een zwembad, een aantrekkelijk winkelaanbod en prima scholen. Ook voor toekomstgerichte bedrijven is Zeewolde een aantrekkelijke vestigingsplaats: centraal gelegen, goed bereikbaar en met een zee van ruimte.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrije kavel
Aantal kamers 0

Woningdetails

Woon oppervlakte 0
Inhoud woonhuis 0

Overige

Agent names Haanen & Ferneij Makelaardij (T 0365234977),ERA Makelaardij RENGER (T 0365224119),
Housemodel 6
Object naam Parkkwartier Zuid
Perceel oppervlakte 305
Woon opp max 0
Ask price max 293200
Availability 15
Availability total 27
Tot aantal kamers max 0
Availability optional 0
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Buurt 4 in Zeewolde?