Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het centrum van Drogeham worden door Grienbouw Projectontwikkeling 18 fraaie nieuwbouwappartementen gerealiseerd. De bouw van de eerste 10 appartementen is reeds gestart en de start van de overige 8 is gepland in het voorjaar 2019. Nog maar 4 beschikbaar!

Globaal is de indeling per appartement als volgt: Entree, toilet, berging, 2 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, woonkamer en keuken met deur naar tuin/balkon. Verder zijn er op het buitenterrein parkeervakken en ieder appartement heeft een externe berging. De appartementen op de verdieping zijn via de lift en galerij bereikbaar en bieden een fraai uitzicht over het centrum van Drogeham.

De fraai ontworpen appartementen worden gebouwd op de voormalige DAB-locatie, in het hart van Drogeham.
De 18 koopappartementen worden gebouwd in 2 bouwlagen. De appartementen op de begane grond hebben een eigen voortuin met terras en die op de eerste etage een ruim balkon. In het gebouw is een lift aanwezig. De appartementen worden zeer duurzaam (gasloos) en traditioneel gebouwd met hoge isolatiewaarden en zonnepanelen op het platte dak. Daardoor zal het energieverbruik zeer laag zijn. De inmiddels opgerichte Vereniging van Eigenaren heeft er voor gekozen om in ieder appartement een warmtepomp en extra zonnepanelen aan te brengen. De extra kosten hiervan bedragen ca. € 6000,-. Als gevolg hiervan zal het maandelijkse bedrag voor energie minimaal zijn. De appartementen variëren in woonoppervlakte van 67m2 tot 86m2. De koopprijzen varieren van € 162.800,- tot € 186.450,- v.o.n.

Drogeham is een dorp in de gemeente Achtkarspelen met ongeveer 1800 inwoners. Het dorp kent een rijk verenigingsleven en jaarlijks worden er diverse evenementen georganiseerd. Het belangrijkste jaarlijkse evenement is de Gondelvaart op Wielen, dat in september duizenden bezoekers trekt. Ook het Concours Hippique staat hoog aangeschreven.
Verder beschikt het dorp over voldoende winkelvoorzieningen, waaronder een Spar, drogisterij en een warme bakker. Het dorp heeft een warme en gezellige uitstraling en in de directe omgeving liggen prachtige fiets- en wandelroutes.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 258
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
Kwaliteit object Normaal
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Zonnecollectoren Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Van der Schaaf & Schievink

Kerkstraat 17a
9291CA Kollum (Friesland)
T: 0511-452221
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Ike Buorren in Drogeham?