Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een prachtige A1-locatie in het sfeervolle en ondernemende winkelcentrum van Surhuisterveen is in verkoop gekomen dit prachtige nieuw te bouwen geheel. Het betreft een onder architectuur ingetekend woon-winkelpand, welke tevens zeer geschikt is voor bijvoorbeeld kantoren en praktijkruimtes. De verkoop betreft de bestaande onroerende zaak met mogelijkheid tot het bouwen van bijvoorbeeld dit ingetekende pand.

De bestemming betreft centrumdoeleinden en is hierdoor zeer veelzijdig. Zo mag het geheel bijvoorbeeld deels of GEHEEL als woning gebruikt worden en/of als kantoor en/of als winkel en/of als praktijkruimte.

BIJGEVOEGDE PLATTEGRONDEN EN IMPRESSIES BETREFFEN MOGELIJKEDEN, GEEN VERPLICHTINGEN. OVERAL KAN NOG VAN AFGEWEKEN WORDEN!

Het geheel wordt gerealiseerd aan het Torenplein van Surhuisterveen, met een achteringang aan de kant van het ruime en nieuwe parkeerterrein van de Lidl, waar zeer veel ruimte is om te laden en lossen.

Zeer geschikt voor een belegger (die al dan niet zelf op de etage wil wonen), een ondernemer en/of degene die altijd al zijn eigen pand wil gaan bouwen.

Het geheel heeft zowel een voorentree als een achterentree en aan weerszijden ruime parkeergelegenheden. Het betreft een diep pand welke geschikt is voor vele doeleinden. Op de begane grond is een grote bedrijfsruimte/begane grond voor woning mogelijk van bruto ca. 230 m² vloeroppervlakte en een appartement van ca. 85 m² met berging en een buitenruimte van ca. 35 m².

De bestemming betreft centrumdoeleinden en is hierdoor zeer veelzijdig. Zo mag het geheel bijvoorbeeld deels of GEHEEL als woning gebruikt worden en/of als kantoor en/of als winkel en/of als praktijkruimte.

Indeling winkelruimte:
Voorentree met een groot glasoppervlak voor etalagepresentatie; ruime winkelruimte van ca. 230 m²; toiletruimte en overheaddeur aan achterzijde.

Buiten:
Voorentree aan Torenpleinzijde en achterentree via roldeur aan Lidl parkeerterrein zijde.

Indeling woning: Entree/hal in zijgevel met trapopgang en mogelijkheid tot een lift; hal/overloop met technische ruimte; woonkamer met schuifpui naar ruim dakterras van ca. 35m²; open keuken; 2 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en dubbele vaste wastafel; toiletruimte met wandcloset en fontein.

Surhuisterveen staat bekend om haar regiofunctie, gezelligheid en hoog voorzieningenniveau. Ook ligt Surhuisterveen zeer centraal aan o.a. de A7. Surhuisterveen heeft o.a. een verzorgingstehuis, een brandweerkazerne, een multifunctioneel centrum, kinderdagverblijven, zwembaden, een postkantoor, vele winkels, vier grote supermarkten, en horecagelegenheden. Tevens beschikt het dorp over drie basisscholen en een brede middelbare school.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 300
Inhoud woonhuis 1018
Aantal verdiepingen 2

Buiten

Garage mogelijk Ja

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Dak type Samengesteld Dak
Woontype Appartement
Dakterras Ja
Dorpskern Ja
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 352
Bovenwoning Ja
Dak isolatie Ja
Aan drukke weg Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 35
Stadscentrum Ja
Tuin kwaliteit Aan Te Leggen
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Gedempte Vaart in Surhuisterveen?

Aangeboden door:

De Flexibele Makelaar