Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig wonen op een fraaie locatie in de uitbreidingswijk De Westereen East hier worden tien woningen gerealiseerd waarvan zes eengezinswoningen en vier levensloopbestendige woningen. De Westereen East is een ruim opgezette woonwijk gelegen nabij vele voorzieningen zoals scholen, sportvelden, bibliotheek en een winkelcentrum. Bovendien bent u met behulp van de de centrale as binnen korte tijd in Burgum, Drachten of Leeuwarden. De woningen zijn traditioneel gebouwd en onderhoudsarm. Dit komt door de toepassing van o.a. kunststofkozijnen, kunststof dakgoten en kunststof boeidelen. De kavels variëren van grootte circa 287 m² tot 289 m². De gebruiksoppervlakten van de eengezinswoningen zijn in de basis 95 m² en de gebruiksoppervlakten voor de levensloop bestendige woningen zijn in de basis 105 m².
De woningen verbruiken geen gas en hebben een energieprestatienormering die kleiner is dan 0,4. Dit betekent dat de woningen erg energiezuinig zijn. Hierdoor zijn de maandelijkse energielasten zeer laag. Alle woningen zijn goed geïsoleerd conform de huidige bouweisen. De huizen bestaan uit HR++ beglazing. De huizen zijn uitgerust met een lucht-water warmtepomp. Door middel van vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de verdieping worden de huizen verwarmd. Verder zijn de woningen uitgerust met een WTW-installatie en worden er ca. 6 PV-panelen (afhankelijk van verbruik, type en opties) geplaatst.

Basisindeling type 2:
Begane grond: entree met toegang tot meterkast, toilet en trapopgang naar verdieping - ruime woonkamer - half-open keuken met eetkamer en deur naar de achtertuin - slaapkamer met toegang tot de badkamer.
Eerste verdieping: multifunctionele ruimte
Tweede verdieping: zolder te bereiken via een vlizotrap.

Voor basistype 2 zijn meerdere opties mogelijk om de woningen aan te passen. Hier zijn natuurlijk extra kosten aan geboden. Dit zijn enkele opties voor type 2 (zie ook de plattegronden):
- Berging van ca. 8 m²
- Slaapkamer op verdieping, hierdoor krijg je twee slaapkamers in totaal en wordt de multifunctionele ruimte op de verdieping kleiner.
- Dakkapel aan de voorzijde, hierdoor wordt er meer ruimte gecreëerd op de eerste verdieping.
- Twee slaapkamers op de verdieping, een overloop en een badkamer op de verdieping, hierdoor verdwijnt de multifunctionele ruimte

Extra info:
- Woningen worden exclusief keuken opgeleverd
- Woningen inclusief sanitair en koud -en warmwaterleidingen
- Wanden worden behang klaar afgewerkt en plafonds worden voorzien van spackspuitwerk
- Wanden badkamer en toilet worden betegeld
- Houtwerk wordt wel gegrond niet geschilderd

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Helft van dubbel
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 276
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 288
Tuin achter Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Helft van dubbel
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 276
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 288
Tuin achter Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?