Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Realiseer uw eigen woning op een royale kavel!
Prachtig aan de rand van het buitengebied en de bebouwde kom gelegen, een drietal RIANTE BOUWKAVELS (waarvan nu nog 2 beschikbaar) voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis. Landelijk ligging en een uitstekende bezonning op het westen.
Nadere omschrijving
Altijd al gedroomd om zelf een woning te (laten) bouwen op een fantastische locatie?
Dan is dit een unieke kans. De kavel is volledig vrij van architect en/of aannemer. De kavels liggen prachtig aan een zijweg van de Kalverweidendijk, ten oosten van de woonboerderij Kalverweidendijk nummer 9 en tegenover nummer 36. Eén kavel is reeds verkocht en hierop is een prachtig en stijlvol vrijstaand herenhuis gebouwd. De Kalverweidendijk is een graag bewoonde en ruim opgezette laan met statige herenhuizen en woonhuizen in het hogere prijssegment. De kavels zijn omgeven door het kenmerkende Achterhoekse coulissen landschap, wat uitnodigt voor het maken van fiets- en wandeltochten. De bebouwde kom, het dorpscentrum met haar winkels, de weekmarkt en scholen liggen op korte afstand. Ook omliggende plaatsen als Aalten, Varsseveld of de steden Doetinchem en Bocholt (Duitsland) zijn goed bereikbaar. Het beste uit twee werelden.
Aan u de keus hoe u de nieuwbouw, uiteraard met inachtneming van de voorwaarden, wilt aanpakken. De kavel biedt vele mogelijkheden. De tuin is op westen gesitueerd. Indien gewenst, is het bespreekbaar om de kavel zelfs nog te vergroten. Voor rekening van de verkoper zal bij verkoop een verkennend bodem- en grondwater onderzoek worden uitgevoerd. De koper dient zelf onder meer zorg te dragen voor de aanleg van nutsvoorzieningen, riool, infiltratiesysteem en het verkrijgen van een vergunning (na de eigendomsoverdracht).
De prijs is "vrij op naam" inhoudende: inclusief 21% BTW, kadaster kosten voor de uitmeting, kadastrale kosten voor de eigendomsakte en de notariskosten voor de eigendomsakte bij projectnotaris Brinkman en Rensen notarissen in Aalten.
Bestemming
Recent is er een nieuwe bestemmingsplan opgemaakt waarbij het perceel aangemerkt als "wonen-1", artikel 24. De voorschriften zijn als bijlage opgenomen. Het nieuwe bestemmingsplan is vastgesteld en verkeert in de eindfase. In de realisatieovereenkomst is een goothoogte van 6 meter opgenomen. Wij of de gemeente informeren u graag over de actuele status van het nieuwe bestemmingsplan.
Beknopte kerngegevens
- Perceelgrootte vanaf bijna 1.600 m², uitbreiding is bespreekbaar
- Vrij van aannemer
- Vrij van architect
- Bouw van vrijstaand woonhuis met inhoud van maximaal 750 m³
- Bijgebouw oppervlakte van maximaal 200 m²
Vraagprijzen
- Kavel I circa 2.000 m² : Verkocht
- Kavel II circa 1.625 m² : Verkocht onder voorbehoud
- Kavel III circa 1.590 m² : Verkocht onder voorbehoud

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Weten wat je kunt bieden op deze woning?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Overige

Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 1590
Prijs opmerking vraagprijs
Bijgebouw schuur Ja
Aantal slaapkamers 0
Buiten bebouwde kom Ja

Lensink Gussinklo Makelaardij

Aaltenseweg 2
7091AE Dinxperlo (Gelderland)
T: 0315-653039
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Kalverweidendijk in Dinxperlo?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis