Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Eigentijds wonen met karakter!

Twee schitterende, moderne en luxe uitgevoerde, vrijstaande villa’s met mogelijkheid voor slapen en baden op de begane grond, kantoor aan huis, of gewoon voor het (grote) gezin.

In de entree van de nieuwbouwwijk Op de Bleek liggen twee mooie ruime kavels van circa 593m² en 629m² grond. De kavels zijn diep en hebben een goede bezonning met de achtertuin op het zuidwesten. Op deze kavels gaat Beltim Bouwprojecten twee fraaie villa’s bouwen.

Beltim Bouwprojecten is een bouwer die uw wensen werkelijkheid maakt, perfecte kwaliteit levert, duurzaam werkt en waar afspraak altijd afspraak is. Een bouwer die actief meedenkt, snel schakelt en nooit het belang van de koper uit het oog verliest. Dat is Beltim! Zodat u uiteindelijk prettig, comfortabel en veilig woont.

Strakke architectuur aan de hand van EVE Architecten uit Nijverdal. Een bijzonder geslaagd hedendaags ontwerp met verwijzingen naar de oorspronkelijke fabrieksgebouwen en de intact gebleven portiersloge en schaftlokaal. Daarnaast is de inhoud met circa 695m3 royaal. Dat geldt ook voor de woonoppervlakte van circa 172m2. Veel glas, veel licht, bijzonder ruim, mooie materialen, luxe afwerking en bijzonder energievriendelijk zijn verder de aansprekende kenmerken van de villa’s. De indeling is, waar mogelijk in samenspraak met de aannemer, grotendeels aan te passen naar uw eigen wensen.

Eibergen een dorp met volop vertier!
Met zowel de levendigheid van het centrum als de rust van de natuur op loopafstand hoef je je nooit te vervelen. Of u nu van cultuur, uitgaan of beweging houdt, in Eibergen vindt u het allemaal. Het centrum beschikt over een ruim aanbod aan leuke winkels en gezellige terrasjes. Of een avondje naar het theater? Zegt u ’t maar!

Natuur
In de omgeving van Eibergen kunt u fraaie wandel- of fietstochten maken. Daar wordt u getrakteerd op een karakteristiek landschap met statige Saksische boerderijen. En kent u de Berkelzomp al? Heerlijk om eens een tochtje mee te maken samen met de (klein)kinderen op een mooie zonnige dag.

Nieuwbouwwijk Op de Bleek grenst enerzijds aan het centrum van Eibergen en anderzijds aan de rivier de Berkel. Een bijzonder plekje aan de noordwestelijke kant van Eibergen, met zowel de levendigheid van het centrum als de rust van de natuur op loopafstand. Wat Op de Bleek extra bijzonder maakt, is de rijke historie. Ruim honderd jaar lang was dit dé locatie van de textielfabriek, de grootste werkgever van de regio. Deze historie voelt en ziet u meteen wanneer u Op de Bleek binnenrijdt. Oude elementen van de fabriek, zoals de oude schoorsteen en de machinekamer, zijn bewust bewaard gebleven. Op de Bleek is met recht een nieuwbouwwijk met karakter!

Familiewijk
Het woningaanbod in Op de Bleek is erg divers en dat geldt ook voor de inwoners. Het is een wijk voor de hele familie, waar ook uw (klein)kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Op het nieuw aangelegde speelveldje bijvoorbeeld. Een groot deel van de wijk is al gerealiseerd, dus u kunt direct kennismaken met de buurt.

Goede bereikbaarheid
Met de auto bent u snel het dorp uit en weer thuis. Via de N18 komt u uit op de snelwegen richting Enschede (A35) en Doetinchem (A18). Ook het openbaar vervoer is goed geregeld in Eibergen. Met de bus bent u zo in de omliggende dorpen.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 172
Inhoud woonhuis 695
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Hellend dak Ja
Perceel oppervlakte 629
Tuin rondom Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Bennink Makelaardij O.G.

Vogelenzangstraat 1
7151VE Eibergen (Gelderland)
T: 0545-461146
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de G.J. ten Cateplein in Eibergen?