Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stijlvol wonen met industriële roots!

In de entree van de nieuwbouwwijk Op de Bleek liggen twee mooie ruime kavels met daarop momenteel het schaftlokaal en de portiersloge van de voormalige KTV fabrieken. Met behoud van dit industriële erfgoed heeft EVE Architecten uit Nijverdal een fraaie transformatie gerealiseerd naar twee levensloopbestendige woningen met het gehele woonprogramma op de begane grond. Bijzonder royale woningen met een prachtige situering op de kavel.

Wonen aan de achterzijde van de kavel met een prachtige zonnige en besloten patiotuin aan de straatzijde. Een perfect idee voor het realiseren van twee (senior) patio villa’s op deze bijzondere kavels waarbij het industrieel erfgoed behouden blijft en een prachtig geheel vormt met de nieuwbouw.

Hoe mooi is het wonen in deze woning waar de combinatie van nieuwbouw en het industrieel erfgoed elkaar vinden in één fraai geheel. De ligging van de woonkamer en keuken op de zonzijde, de slaapkamers en overige ruimten uit de zon en in het historisch schaftlokaal. Met een forse binnentuin en als toegift de portiersloge met de uitstraling van weleer. De woning is gesitueerd op een kavel van circa 1.046m2, heeft een inhoud van circa 875m3 en een woonoppervlakte van circa 216m2.

Beltim Bouwprojecten is een bouwer die uw wensen werkelijkheid maakt, perfecte kwaliteit levert, duurzaam werkt en waar afspraak altijd afspraak is. Een bouwer die actief meedenkt, snel schakelt en nooit het belang van de koper uit het oog verliest. Dat is Beltim! Zodat u uiteindelijk prettig, comfortabel en veilig woont.

Eibergen een dorp met volop vertier!
Met zowel de levendigheid van het centrum als de rust van de natuur op loopafstand hoef je je nooit te vervelen. Of u nu van cultuur, uitgaan of beweging houdt, in Eibergen vindt u het allemaal. Het centrum beschikt over een ruim aanbod aan leuke winkels en gezellige terrasjes. Of een avondje naar het theater? Zegt u ’t maar!

Natuur
In de omgeving van Eibergen kunt u fraaie wandel- of fietstochten maken. Daar wordt u getrakteerd op een karakteristiek landschap met statige Saksische boerderijen. En kent u de Berkelzomp al? Heerlijk om eens een tochtje mee te maken samen met de (klein)kinderen op een mooie zonnige dag.

Nieuwbouwwijk Op de Bleek grenst enerzijds aan het centrum van Eibergen en anderzijds aan de rivier de Berkel. Een bijzonder plekje aan de noordwestelijke kant van Eibergen, met zowel de levendigheid van het centrum als de rust van de natuur op loopafstand. Wat Op de Bleek extra bijzonder maakt, is de rijke historie. Ruim honderd jaar lang was dit dé locatie van de textielfabriek, de grootste werkgever van de regio. Deze historie voelt en ziet u meteen wanneer u Op de Bleek binnenrijdt. Oude elementen van de fabriek, zoals de oude schoorsteen en de machinekamer, zijn bewust bewaard gebleven. Op de Bleek is met recht een nieuwbouwwijk met karakter!

Familiewijk
Het woningaanbod in Op de Bleek is erg divers en dat geldt ook voor de inwoners. Het is een wijk voor de hele familie, waar ook uw (klein)kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Op het nieuw aangelegde speelveldje bijvoorbeeld. Een groot deel van de wijk is al gerealiseerd, dus u kunt direct kennismaken met de buurt.

Goede bereikbaarheid
Met de auto bent u snel het dorp uit en weer thuis. Via de N18 komt u uit op de snelwegen richting Enschede (A35) en Doetinchem (A18). Ook het openbaar vervoer is goed geregeld in Eibergen. Met de bus bent u zo in de omliggende dorpen.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Stappenplan nieuw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Schakelwoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 216
Inhoud woonhuis 875
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Tuin patio Ja
Hellend dak Ja
Perceel oppervlakte 1046
Schakelwoning Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Bennink Makelaardij O.G.

Vogelenzangstraat 1
7151VE Eibergen (Gelderland)
T: 0545-461146
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de G.J. ten Cateplein in Eibergen?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis