Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wilt u op uw eigen stuk grond ontwikkelen? Binnen de kaders die de gemeente heeft bepaald? Wij bieden u de kans op dit perceel.

De locatie grenst aan de Stekkenberg 82. Met de neus naar deze woning ligt het perceel links van het huis.
Het betreft een bouwkavel met diverse mogelijkheden en het perceel oppervlakte bedraagt circa 600 m2.

Neem gerust contact op met onze makelaar hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

De gemeente Groesbeek bestaat uit de dorpskernen Groesbeek, Berg en Dal, Heilig Landstichting, De Horst en Breedeweg. Iedere kern binnen deze gemeente heeft een eigen, uniek karakter. Groesbeek kent een rijk verenigingsleven met verschillende culturele, historische en recreatieve attracties. De gemeente telt ruim 19.000 inwoners op ruim 4400 ha grondgebied.

Groesbeek wordt ook wel het binnenste buitenland genoemd. Voor Nederlandse begrippen is het dan ook een bijzonder gebied. Het heuvellandschap doet soms denken aan Zuid-Limburg.
We mogen stellen, dat "wonen en leven" de moeite waard zijn in de gemeente Groesbeek. De omringende natuur, een rijk verenigingsleven en diverse culturele , historische en recreatieve attracties geven Groesbeek een charme, die door inwoners en woningzoekenden zeer gewaardeerd wordt.

De directe nabijheid van de universiteitsstad Nijmegen maakt dat Groesbeek een zeer gewilde woonplaats is die het wonen in een prachtige, groene omgeving combineert met de gezelligheid en zeer uitgebreide voorzieningen van de stad.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

Perceel oppervlakte 651
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

Perceel oppervlakte 651
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen

De nieuwste woningen in Groesbeek