Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Type: Kleihuis 1.1.2/1.1.3
Leuk tweekamerappartement met een ruime woonkamer met open keuken. Dit type op de 1e verdieping heeft een riant privé terras grenzend aan de daktuin waar je heerlijk van de avondzon kan genieten. Het appartement beschikt over een ruime slaapkamer, badkamer en separaat toilet. De woonkamer en keuken zijn gesitueerd over de volledige breedte met grote raampartijen wat voor veel lichtinval zorgt. Daarnaast heeft dit appartement ook een ruime inpandige berging met genoeg plek voor een wasmachine en droger en opbergruimte voor alle spullen.

Kenmerken:

 • 62-66 m² woonoppervlakte
 • woonkamer met open keuken van circa 31 m²
 • één slaapkamer van circa 11 of 13 m²
 • inclusief luxe keuken en tegelwerk en sanitair
 • gasloos en vloerverwarming
 • EPC lager dan 0,15 (gunstig voor hypotheekrente)
 • terras van circa 11 of 19 m² op zuidwesten
 • ruime inpandige berging
 • één parkeerplaats en berging in de stallingsgarage
 • fiets-parkeerplek in gemeenschappelijk fietsenstalling
 • dit type is gelegen op de 1e verdieping in het Kleihuis

Hier wordt plattegrond van bouwnummer 01.01.02 getoond. Bekijk de verkooptekeningen in de online brochure voor de specifieke plattegrond van het betreffende bouwnummer.

Project naam: Het Kadehuis Arnhem
Het Kadehuis voorziet in een rijke mix aan woningtypen: van tweekamerappartementen van circa 57 m² tot 83 m² met loggia, balkon of terras m² aan de zijde van de Trans tot driekamerappartementen van 80 m² tot maar liefst 167 m²! Voor wie wat groter wil wonen zijn er luxe vier- en vijfkamerappartementen (116 m² tot 177 m²) of een bijzondere penthouse maisonnette van 204 m² met vier terrassen. De penthouses met fantastisch uitzicht op de Nieuwstraat en/of de Rijnkade variëren van 117 m² tot 175 m².

Onder het woningaanbod vind je alle woningtypes met plattegronden en de v.o.n.-prijs per bouwnummer. Maar niet alleen het woningtype kan bepalend zijn, ook het huis is belangrijk. Er zijn namelijk 6 type huizen met ieder zijn eigen architectuur. Dus woon je liever in Het Vensterhuis met uitzicht op de Nieuwstraat en de Trans, of liever in het Arnhems Blond Huis met de gezelligheid van de Rijnkade en fantastisch uitzicht op het water. Aan jou de keus! Onder downloads vind je de verdiepingsoverzichten.

Parkeren kan in de stallingsgarage. Alle appartementen hebben een fiets-parkeerplek in de algemene fietsenstalling en een separate berging in de stallingsgarage. Daarnaast heeft elk appartement een of twee inpandige bergingen. Het afwerkingsniveau is zeer hoog met onder andere een luxe keuken, tegelwerk en sanitair. Deze hoogwaardige afwerking geldt niet alleen voor de appartementen, ook de algemene ruimtes zoals de entrees, de groene binnentuin en de doorgang naar de Foodhall krijgen een luxe en moderne uitstraling.

Ondanks dat alle appartementen in Het Kadehuis een hoogwaardige afwerking krijgen waar duurzaamheid een rol speelt, zijn er ook nog genoeg mogelijkheden voor persoonlijke meerwerk wensen en creatieve woonideeën. De woonadviseurs van Homestudios helpen je daar straks bij. Na aankoop van je woning verwelkomen zij je graag in het Homestudios experience center, waar je alle kennis en inspiratie vindt om van je huis een thuis te maken. Elf voorbeeldwoningen, kookworkshops, alle bemonsteringen en nog veel meer. Onder één dak! En het is zelfs mogelijk om je appartement woonklaar op te leveren. Bij elke stap op weg naar je nieuwe plek word je met raad en daad bijgestaan door de juiste Homestudios specialisten.

Bekijk de online brochure met alle verkoopdocumentatie zoals verkooptekeningen en een technische omschrijving. Hier vind je ook meer informatie over o.a. Homestudios, de keukens en het verkoopproces. Neem ook zeker een kijkje in de 360 graden vogelvlucht. Hier kan je zowel van buiten als binnen ervaren hoe het wonen in Het Kadehuis straks zal zijn!

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 62
Inhoud woonhuis 164

Overige

Agent names BMV Makelaars Arnhem-Zuid (T 0263552100),Willemsen makelaars (T 0264452751),
Housemodel 4
Object naam Het Kadehuis Arnhem
Perceel oppervlakte 0
Woon opp max 62
Appartement Ja
Ask price max 290000
Availability Ja
Availability total Ja
Tot aantal kamers max 2
Availability optional Ja
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Weverstraat in Arnhem?