Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

R E S I D E N T I E V E L U W S T A E T E
Uniek wonen in het hart van de Veluwe

Heel zelden heeft u de kans om een project tegen te komen als Veluwstaete in Nunspeet. Acht prachtige appartementen, die ongekend ruim zijn. De Nunspeetse weldoener F.A. Molijn gaf aan het einde van de 19e eeuw – naast een grote industriële impuls – aanzet tot de aanleg van de lommerrijke laan waar Veluwstaete aan ligt. De residentie ademt een unieke luxe uit. Het duurzame, smaakvolle ontworpen complex herbergt tevens een eigen zwembad, fitnessruimte en privélounge met terras.

De appartementen zijn verdeeld over twee vleugels, die elk bestaan uit twee bouwlagen met daarop een terugliggende derde laag voorzien van een flauw hellende kap. In combinatie met de uitwaaierende terrassen op de begane grond en de verdieping ontstaat het karakter van een royale residentie. Deze uitstraling wordt versterkt doordat het gebouw is uitgevoerd in crèmekleurig stucwerk, waarin een fijne lijnstructuur verwijst naar historische bouwelementen. Een aardig detail is dat elk appartement uniek is.

Bij binnenkomst in de grote hal ziet u aan de rechterkant een royaal bemeten slaapkamer met een inloopkast en een ruime badkamer. Hier is ruimte gecreëerd voor een douche, ligbad, dubbele wastafel en een aparte toiletruimte. Aan de linkerkant bevindt zich de tweede slaapkamer. Ook deze kamer heeft een eigen badkamer, waar een voorziening
is getroffen voor een toilet, wastafel en douche. Er is mogelijkheid om een aparte inloopkast te realiseren door het plaatsen van een extra deur. Een praktische bijkeuken met de mogelijkheid voor een wasmachine, droger en opslagruimte, is eveneens aanwezig. Direct naast de ingang bevindt zich een gastentoilet. Openslaande deuren scheiden de entree van de leefruimte. De keuken, eetkamer en woonkamer zijn verbonden met een buitenterras dat een prachtig uitzicht biedt op de groene omgeving. Tot slot grenst aan de ruime leefruimte een afsluitbare studeer- of werkkamer.

Specificaties:
- Appartement A5 bevindt zich op de eerste verdieping.
- Aantal kamers: 2 slaapkamers, 1 badkamer en een werkkamer.
- Oppervlakte woonruimte A5, 1e verdieping: 236,6 m2.
- Oppervlakte terras: 57 m2.
- Separate berging: oppervlakte 10,3 m2.
- Parkeerkelder: 2 parkeerplekken.
- Zonligging: west/noord-west.

Ligging
Nunspeet heeft een verrassend gevarieerd centrum, op loopafstand van residentie Veluwstaete. Er is een wekelijkse markt en een marktplein vol gezellige restaurants. Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is een van de mooiste Golfbanen van Nederland. Vanaf Veluwstaete is de natuur op loop- en fietsafstand, van Zandenbos en Hulshorsterzand tot Elspeetse Heide. U vindt hier prachtige wandelroutes, oneindig veel mooie fietsroutes en unieke ruimte.

Nunspeet is rustig gelegen maar bijzonder goed bereikbaar. Via de A28 in noordelijke richting bent u binnen 20 minuten in Zwolle. In zuidwestelijke richting rijdt u in 30 minuten naar Amersfoort en bent u in 45 minuten in Utrecht. Ook per trein heeft u met station Nunspeet gunstige verbindingen om naar grote steden als Amsterdam en Den Haag te reizen. Nunspeet biedt u de voordelen van de rustige Veluwe. En als u de drukte wilt opzoeken dan kunt u eenvoudig alle kanten op. Het is heerlijk centraal wonen op de Veluwe.

Faciliteiten

Fitnessruimte: Veluwstaete beschikt over een eigen fitnessruimte, uitgerust met een gevarieerd assortiment kwalitatief hoogwaardige sportapparaten. Hier kunt u alleen of met uw eigen personal trainer sporten. Om in goede conditie te blijven, gaat u dus niet naar de sportschool, maar naar de begane grond.

Binnenzwembad: In een luxe residentie waar ontspanning centraal staat, kan een zwembad natuurlijk niet ontbreken. Het complex beschikt dan ook over een groot binnenzwembad. Wat is fijner dan het hele jaar door op uw gemak baantjes trekken wanneer u er zin in heeft? Het zwembad is niet toegankelijk voor derden, tenzij het gasten van een van de eigenaren betreft.

Parkeergarage: Aan de achterzijde bevindt zich de verwarmde ingang naar de ondergrondse parkeerruimte, die geheel aan het zicht is onttrokken. Deze parkeerkelder wordt afgesloten door een stevig rolhek. In de parkeerkelder bevinden zich achttien ruime parkeerplaatsen. Er is uiteraard rekening gehouden met oplaadpunten voor elektrische auto’s. Bij elk appartement horen in ieder geval twee geïndividualiseerde parkeerplekken. Voor bezoekers is op het terrein van Veluwstaete ruim voldoende parkeergelegenheid gecreëerd.

Lounge: Bijzonder uitnodigend is de loungeruimte die direct toegang biedt tot een sfeervol buitenterras. Of u nu een familiebijeenkomst plant of een samenzijn met oude vrienden, deze ruimte is de ideale setting voor evenementen die net iets te groot zijn voor uw eigen appartement of die u liever buiten de huiselijke sfeer houdt. De lounge is hier speciaal op ingericht.

Huismeester: Het appartementencomplex beschikt over een huismeester die gedurende de werkweek overdag aanwezig is. Hij houdt toezicht en kan pakketten voor u in ontvangst nemen. Daarnaast zorgt hij voor het onderhoud van de gezamenlijke ruimtes en tuinen, zodat Veluwstaete altijd de uitstraling heeft die van een luxe residentie verwachten mag worden. ‘Ontzorgen’ is hier het sleutelwoord.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 237
Inhoud woonhuis 640
Aantal verdiepingen 1

Overige

Bosrijk Ja
Zwembad Ja
Woontype Appartement
In aanbouw Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 7100
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Vloerverwarming Ja
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Vloerverwarming Geheel, warmtepomp
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 237
Inhoud woonhuis 640
Aantal verdiepingen 1

Overige

Bosrijk Ja
Zwembad Ja
Woontype Appartement
In aanbouw Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 7100
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Vloerverwarming Ja
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Vloerverwarming Geheel, warmtepomp
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van de Loosdrecht Makelaars