Maak nu een afspraak voor deze woning

BeschrijvingVrijstaand wonen met tuin op het zuiden aan open vaarwater aan het mooie Oldambtmeer.

U bent opzoek naar rust en ruimte-- U zoekt een plek waar u zich volledig vrij kan voelen, maar toch met alle voorzieningen binnen handbereik-- Een plek waar u de ruimte heeft om uw boot bij huis aan te leggen -- U zoekt een plek waar u zelf invloed heeft op de grootte van uw kavel.

De woning type Blue eMotion, een uniek woonconcept waarbij u zelf de oppervlakte van uw kavel kunt vergroten en waarbij de woningen modulair zijn uit te breiden. Daarnaast heeft u 10 jaar het alleenrecht op het gebruik van uw buurkavel. Een unieke ontwikkeling in Blauwestad, met alle voorzieningen van Winschoten binnen handbereik en de ruimte om uw boot aan te leggen aan uw eigen steiger en zelfs de mogelijkheid tot het creëren van uw eigen haven. Kortom, de ideale combinatie tussen wonen en recreëren met alle ruimte voor u en uw (klein-)kinderen.

Het Havenkwartier.
De woningen zijn gesitueerd aan het Kaafijzer in Het Havenkwartier. Deze locatie is bijzonder fraai vanwege de directe
ligging aan het water en de nabijheid van Strand Zuid en de jachthaven. De woningen worden watergericht gesitueerd,
waardoor er een directe connectie met het water ontstaat. Elke kavel heeft de mogelijkheid tot het creëren van een eigen haven of aanlegsteiger en staat in directe verbinding met het Oldambtmeer.

De kavels.
Iedere kavel meet in de basis een breedte van 20m. De diepte varieert in drie maten: 26,7m, 31,7m en 36,7m. U wordt de mogelijkheid geboden om uw kavel uit te breiden per strook van 1m breed tot een maximum van 5m. Deze mogelijkheid wordt u alleen geboden bij de aankoop van de kavel en vervalt daarna.
Gebruikrecht op een extra kavel! U heeft het alleenrecht van gebruik van uw buurkavel. Dit heeft geen meerprijs, maar is opgenomen in de aanbieding van de woning met kavel. U kunt maar liefst 10 jaar gegarandeerd van dit gebruiksrecht genieten. Deze extra kavels zullen een fraaie groene buffer verzorgen tussen de woningen. U mag de kavel daarom niet bebouwen of van schuttingen voorzien. De kavel mag tevens niet voor de stalling van auto’s worden gebruikt. Kavel 3 en 9 hebben geen buurkavel. U kunt tevens uw buurkavel bijkopen tegen een gereduceerd tarief. Dit kooprecht blijft tot 5 jaar na aankoop van uw kavel met villa van kracht.

Het onderscheidende ontwerp van de Blue eMotion sluit naadloos aan bij de filosofie van Blauwestad. De woning is
transparant en licht en brengt de natuurbeleving dichterbij. De strakke moderne vorm straalt rust en eenvoud uit en de natuurlijke materialen dragen bij aan een optimale integratie in de omgeving. Een ontwerpstijl, waarin de optimale balans is gevonden tussen uitstraling, bruikbaarheid en betaalbaarheid. De woningen worden vanuit dit architectonische concept namelijk geheel op maat ontworpen. Bijna alles is mogelijk. De indeling laat zich aanpassen aan uw specifieke wensen en woonstijl. De woning is daarnaast uitzonderlijk energiezuinig en voorzien van diverse comfortabele gemakken zoals vloerverwarming in de gehele woning.

De Blue eMotion woninglijn heeft voor iedere doelgroep wat te bieden. In de basis is de woning voorzien van een woonkeuken, ruime living en drie slaapkamers. Diverse uitbreidingsmogelijkheden zijn al voorbereid waarmee de woning uit te breiden valt met o.a. een slaapkamer op de begane grond. De bouwtechniek is onderscheidend. Het door Zethoven Bouwplan Groep tot in detail ontwikkelde bouwsysteem leidt tot minimale milieubelasting, optimale eigenschappen ten aanzien van energieverbruik en een zeer hoge prijs-kwaliteitverhoging. De woningen hebben een EPC van 0,4m2K/W. Daarnaast zijn de woningen preventief ontworpen naar internationale maatstaven ten aanzien van aardbevingsbestendig bouwen.

Blue eMotion type 60100.
De Blue eMotion 60100 heeft een totaal woonoppervlak van ruim 100m². De grote living en de ruime woonkeuken bieden een fantastisch wijds uitzicht over de tuin en het water. De woning is erg praktisch door de ruime inpandige bijkeuken met opstelplaats voor een wasmachine en droger. Op de verdieping zijn drie riante slaapkamers gesitueerd met allen ruim zicht op het groen en het water. De ruime badkamer biedt ruimte voor een douche, bad en optioneel tweede toilet. Binnen de Blue eMotion 60100 zijn diverse optionele uitbreidingen mogelijk, inclusief het verbreden of verlengen van de woningen, of op basis van individueel maatwerk.

Graag nodigen wij u uit om de Blue e-motion met zijn gevarieerde mogelijkheden toe te lichten

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 350
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Villa Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Plat dak Ja
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 534
Tuin rondom Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 40
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Garage vrijstaand Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Makelaardij Pieter Kooi

Van Maerlantlaan 6
9752JS Haren (Groningen)
T: 0654358189
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Kaafijzer in Blauwestad?