Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het ‘Lindenkruis’ de nieuwe wijk in het centrum van Maastricht, is zeer centraal gelegen aan de rand van het stadscentrum tussen Capucijnenstraat, Maagdendries, Lindenkruis en Miséricordeplein. De Markt en het Vrijthof zijn op een paar honderd meter afstand gelegen. Alle woningen in het Lindenkruis hebben een eigen privé parkeerplaats in de onder het project gelegen parkeergarage.

WONINGTYPE U.

De stadswoningen met ommuurde patiotuin zijn voorzien van extra hoge plafonds en een entreehal in een afzonderlijke aanbouw. Hierdoor hebben de woningen een royale woonkamer met open keuken, wat zorgt voor direct tuincontact. Op de verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer. De zolder – die standaard is voorzien van een dakkapel – is bereikbaar via een vaste trap. Op de zolder bevinden zich twee aanvullende (slaap)kamers en een tweede badkamer. De berging bevindt zich naast de entreehal, die meteen vanuit de tuin bereikbaar is. Het totaal gebruiksoppervlak bedraagt circa 170 m². Het kaveloppervlak varieert van 121 tot 125 m².

De foto's geven een impressie van de mogelijkheden van de woning.

PARKEERGARAGE.

Onder het Lindenkruishof bevindt zich de royale parkeergarage van Lindenkruis. Elke woning van Lindenkruis heeft een eigen parkeerplaats in deze garage. De garage is voor auto's bereikbaar via de Maagdendries. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van de trap midden in het Lindenkruishof . Op de twee koppen van het plein is de parkeergarage bereikbaar via zowel een trap als een lift. In de garage zijn bovendien voorzieningen getroffen voor e-rijden.

ALGEMEEN.

Bij de architectuur van de woningen is veel aandacht besteed aan details. Zo zijn de gevels met veel aandacht ontworpen en wordt er gewerkt met eerlijke materialen van lokale ambachtelijke leveranciers. De gevels worden opgetrokken uit bakstenen die worden gebakken en geleverd door steenfabriek Klinkers uit Maastricht. In de gevels wordt tevens Belgische hardsteen verwerkt.
De woningen van Lindenkruis voorzien in alle hedendaags wooncomfort, beschikken over energielabel A en zijn aangesloten op de stadsverwarming. Op de begane grond wordt vloerverwarming aangelegd, op de verdiepingen worden radiatoren geplaatst.
De straten in de wijk worden verkeersluw, zodat er een rustige en veilige woonomgeving wordt gecreëerd waarin het ook voor gezinnen met kinderen aantrekkelijk wordt om in de binnenstad te wonen.
Kijk voor een gedetailleerd overzicht van de woningtypen, de bijbehorende tekeningen en technische omschrijving op de woningzoeker van www.lindenkruis.nl

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Helft van dubbel

Woningdetails

Woon oppervlakte 170

Overige

Tuin Ja
Bungalow Ja
Tuin patio Ja
Perceel oppervlakte 122

Marie-Louise Groeneweg Makelaardij

Uitbelderstraat 2
6211SL Maastricht (Limburg)
T: 043-2600401
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Remisepavé in Maastricht?