Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze hoekkavel van 3679m2 is gelegen op een zichtlocatie op het bedrijventerrein Oude Molen. Dit bedrijventerrein ligt net noorden van de kern Halsteren en heeft met de uitbreiding hiervan zichtlocaties tot aan de A4 van Rotterdam naar Antwerpen. Ook is het terrein direct ontsloten via deze A4. Vanwege deze uitstekende ligging is de belangstelling voor bedrijfsvestiging groot.
Bij de realisatie van dit project is bijzondere aandacht besteed aan inpassing van het bestaande bedrijventerrein, het creëren van een overgangszone naar het woongebied De Schans en de realisatie van een fraai bedrijven- en stadsfront direct aan de snelweg.  

Het totale bedrijventerrein is circa 41 hectare groot, is modern van karakter en overwegend kleinschalig. Op het bedrijventerrein bevind zich ook een Spectrum-bedrijfsverzamelgebouw voor kleinschalige bedrijvigheid. De gevestigde bedrijven hebben een goede uitstraling.

Het terrein beschikt over goede telecomvoorzieningen, maar door het kleinschalige karakter is er geen behoefte aan spoor-, water of pijpleidingontsluiting. De nutsvoorzieningen (gas, water, elektriciteit) zijn standaard aanwezig, evenals een bushalte aan de provinciale weg naar Steenbergen of Bergen op Zoom.

Het bedrijventerrein is al enkel jaren KVO (Keurmerk Veilig Ondernemen) gecertificeerd.  In het KVO maken ondernemers samen met de gemeente, politie en brandweer afspraken om overlast, criminaliteit en onderhoud en beheer op het bedrijventerrein.  

Let op! De genoemde prijs is exclusief kosten koper en bijkomende belastingen.

Voor meer informatie kunt u een verzoek sturen naar [email protected] of kunt u contact opnemen met de heer Julian Kleppe, accountmanager Economische Zaken, 0164-277456.

Kenmerken

Algemeen

Overige

KoopKK Ja
In overleg Ja
Bestemming Bouwgrond
Oppervlakte 3679
Ja_ bouwplicht Ja
Bestemming check Ja
Bedrijventerrein Ja
Oppervlakte check Ja
Eigendomssituatie Volledig
Eigendomssituatie check Ja

Kenmerken

Algemeen

Overige

KoopKK Ja
In overleg Ja
Bestemming Bouwgrond
Oppervlakte 3679
Ja_ bouwplicht Ja
Bestemming check Ja
Bedrijventerrein Ja
Oppervlakte check Ja
Eigendomssituatie Volledig
Eigendomssituatie check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De gemeente Bergen op Zoom