Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op het vml. Van Egeraatcomplex aan de Wattweg / Edisonlaan / Drebbelstraat te
Bergen op Zoom zijn bouwgronden beschikbaar voor de realisatie van bedrijven tot
en met milieucategorie 4.1.

Het bedrijventerrein Lage Meren / Meilust is in de directe nabijheid gelegen van het stadscentrum van Bergen op Zoom. Daarmee biedt deze locatie uitzonderlijk veel mogelijkheden.

Het bedrijventerrein heeft een belangrijke economische functie voor de gemeente Bergen op Zoom en de regio. Er zijn momenteel circa 144 bedrijven gevestigd, welke werkgelegenheid biedt aan zo’n 5.200 personen. Het bedrijventerrein bestaat uit meerdere gedeelten: Lage Meren, Meilust, Wouwsestraatweg en directe omgeving.

Het bedrijventerrein Lage Meren / Meilust biedt huisvesting aan zowel kleine als enkele grotere bedrijven uit diverse sectoren zoals industrie, bouwnijverheid, transport, groot -en detailhandel, onderwijs, gezondheidszorg en zakelijke dienstverlening.

Tot de grotere bedrijven behoren Philip Morris en Bruynzeel keukens. Philip Morris is een “eye-catcher” en is goed zichtbaar vanaf het spoor en de daarachter liggende Randweg-Oost en rijksweg A4.

De bebouwing bestaat uit grote en kleine hallen die voor- en achter elkaar op de terreinen geplaatst zijn. Een diversiteit aan materialen, kleuren en hoogtes komt in het gebied voor. Het parkeren gebeurt voornamelijk binnen de, veelal met hekken, afgeschermde bedrijfskavels.

Het bedrijventerrein is ontsloten door aansluitingen op de A58 / A4 en beschikt bovendien, vanaf het terrein van Philip Morris, over een spooraansluiting.

Bedrijvenvereniging

Bedrijvenvereniging Lage Meren Meilust e.o. is een vereniging van ondernemers die gevestigd zijn op het bedrijventerrein. Het is een vereniging met een duidelijk doel: het op allerlei gebied behartigen van de gezamenlijke belangen van de bedrijven op het bedrijventerrein.

 

Kenmerken

Algemeen

Overige

In overleg Ja
Bestemming Bedrijfruimte
Eigen grond Ja
Eigendomssituatie Volledig

Kenmerken

Algemeen

Overige

In overleg Ja
Bestemming Bedrijfruimte
Eigen grond Ja
Eigendomssituatie Volledig

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De gemeente Bergen op Zoom