Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De Markiezaten, van kavel naar eigen droomhuis!

Binnen het grotendeels gerealiseerde deelplan de Klaverwei is een locatie beschikbaar met 12 vrije kavels. De kavels hebben hun adres aan de woonstraat Strandkrab en grenzen met de achtertuin aan het Krabbenwater.

De Klaverwei is een sfeervol woonbuurtje met afwisselende woningtypen. De woningen hebben tegelijkertijd een herkenbare en gezamenlijke uitstraling. Op de vrije kavels is de bouw van twee-onder-één-kapwoningen per direct mogelijk. De kavels bieden u veel ruimte om uw eigen droomwoning waar te maken, alleen of met elkaar.

De bouwmogelijkheden
Het bestemmingsplan staat de bouw toe van twee-onder-één-kapwoningen, met een goothoogte van maximaal 7,5 meter en een bouwhoogte van maximaal 10 meter. Qua stijl en uitstraling dient te worden aangesloten op de bewezen woonkwaliteit van de woningen in de buurt. Robuuste woningen (veelal met kap) met vertrouwde materialen (metselwerk, gebakken dakpannen) en toch een frisse, eigentijdse uitstraling (lichte gevels met staande vensters).

Naast en achter het hoofdgebouw van de woning zijn bijgebouwen mogelijk, grotendeels vergunningsvrij. Bovendien is aan het water, op de achterste perceelsgrens, de aanleg van een steiger mogelijk. Hiervoor zijn in samenspraak met het waterschap enkele eenvoudige spelregels opgesteld (op te vragen bij de gemeente).

Voor de 12 vrije kavels zijn deze Vrij Op Naam-prijzen bepaald. Deze kavelprijzen zijn:

- inclusief BTW
- inclusief kosten levering (kadaster + notaris)

Feneli BV
De gemeente is voor de locatie aan de Strandkrab een samenwerking aangegaan met Feneli BV. De bouwkavels worden via Feneli BV aangeboden inclusief een speciaal voor de locatie ontworpen woning.

Daarmee wordt een completer beeld van de bouwmogelijkheden aangeboden en alle daarbij behorende kosten (vrij op naam). Voor meer informatie kunt u terecht op www.strandkrab.nl.

U hoeft hier echter niet voor te kiezen. Natuurlijk blijft de mogelijkheid behouden om te kiezen voor een andere bouwer of voor zelfbouw. Omdat het twee-onder-één-kap woningen betreft zal de verkoop, ontwerp en bouw wel altijd per twee bouwkavels moeten plaatsvinden. In dat geval levert de gemeente Bergen op Zoom de bouwrijpe kavels rechtstreeks aan de particuliere kopers.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Overige

Bestemming Bedrijfruimte
Eigendomssituatie Volledig

Stadsmakelaar Bergen op Zoom

Jacob Obrechtlaan 2
4600AA Bergen op Zoom (Noord-Brabant)
T: 0164 - 270000
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Strandkrab in Bergen Op Zoom?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis