Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze kavels zijn gelegen op dé zichtlocaties aan de A4 van Rotterdam naar Antwerpen. Ook is het bedrijventerrein Oude Molen direct ontsloten via deze snelweg. Door deze uitstekende ligging is de belangstelling voor bedrijfsvestiging op dit terrein groot.

Het totale bedrijventerrein is circa 41 hectare groot, is modern van karakter en overwegend kleinschalig. Op het bedrijventerrein bevind zich ook een Spectrum-bedrijfsverzamelgebouw voor kleinschalige bedrijvigheid. De gevestigde bedrijven hebben een goede uitstraling.

Het terrein beschikt over goede telecomvoorzieningen, maar door het kleinschalige karakter is er geen behoefte aan spoor-, water of pijpleidingontsluiting. De nutsvoorzieningen (gas, water, elektriciteit) zijn standaard aanwezig, evenals een bushalte aan de provinciale weg naar Steenbergen of Bergen op Zoom.

Bij de realisatie van dit project is bijzondere aandacht besteed aan inpassing van het bestaande bedrijventerrein, het creëren van een overgangszone naar het woongebied De Schans en de realisatie van een fraai bedrijven- en stadsfront aan de snelweg.  

Het bedrijventerrein is al enkel jaren KVO (Keurmerk Veilig Ondernemen) gecertificeerd.  In het KVO maken ondernemers samen met de gemeente, politie en brandweer afspraken om overlast, criminaliteit en onderhoud en beheer op het bedrijventerrein.  

Let op! De genoemde prijs is p/m² en exclusief kosten koper en bijkomende belastingen.

Voor meer informatie kunt u een verzoek sturen naar [email protected] of kunt u contact opnemen met de heer Julian Kleppe. accountmanager Economische Zaken, 0164-277456.

Kenmerken

Algemeen

Overige

KoopKK Ja
In overleg Ja
Bestemming Bouwgrond
Ja_ bouwplicht Ja
Bestemming check Ja
Bedrijventerrein Ja
Eigendomssituatie Volledig
Eigendomssituatie check Ja

Kenmerken

Algemeen

Overige

KoopKK Ja
In overleg Ja
Bestemming Bouwgrond
Ja_ bouwplicht Ja
Bestemming check Ja
Bedrijventerrein Ja
Eigendomssituatie Volledig
Eigendomssituatie check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De gemeente Bergen op Zoom