Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Na de eerdere succesvolle projecten van SAMENBOUWEN.IN Beek en Donk in de wijk De Beekse Akkers, bestaande uit 5 rijwoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen, en De Hoge Regt, bestaande uit 8 twee-onder-een-kapwoningen, komt er een vervolg!
Aan de Blokskampsedreef 4 t/m 8 en de Rijbroeksedreef 8 t/m 14, gelegen in de nieuwbouwwijk De Beekse Akkers te Beek en Donk, is ruimte voor de bouw van 8 twee-onder-een-kapwoningen. Bijzonder hieraan is dat deze wederom samen met de toekomstige bewoners worden gerealiseerd. Hierdoor krijg je heel veel vrijheid om je eigen draai te geven aan jouw huis! Denk hierbij aan de indeling en de afwerking, maar ook de grootte van de woning.
In basis beschikken de woningen o.a. al over:
• Een grote badkamer voorzien van toilet, wastafel, douche én bad
• Sanitair van o.a. het merk Villeroy & Boch Subway 2.0
• Vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond en bijverwarming badkamer
• Openslaande tuindeuren
• Binnendeurkozijnen zonder bovenlicht voorzien van stompe deur
• Vorstvrije buitenkraan inclusief schrobputje
• Zonnepanelen
En wil je het liever anders of nóg meer ruimte? Dat is geen probleem! Je bent dan ook van harte welkom bij de architect.
Rijbroeksedreef 10 is al beschikbaar voor € 262.500,- v.o.n. en Rijbroeksedreef 8 is al beschikbaar voor € 265.000,- v.o.n. Voor meer informatie wordt u verwezen naar de brochure.
De Beekse Akkers
Aan de zuidzijde van Beek en Donk is de jonge, ruim opgezette nieuwbouwwijk De Beekse Akkers gelegen. De wijk kenmerkt zich door het vele groen en de dito (speel)veldjes. Daarnaast kent de wijk een actieve buurtvereniging.
De Rijbroeksedreef (blok A) en de Blokskampsedreef (blok B) betreffen brede lanen, met aan weerszijden van de weg een royale groenstrook met bomen en parkeermogelijkheden.
Beek en Donk is onderdeel van de gemeente Laarbeek. Deze gemeente is in 2017 uitgeroepen tot groenste gemeente van Europa, iets wat ook Beek en Donk kenmerkt. Daarnaast kent Beek en Donk een actief verenigingsleven. Binnen Beek en Donk zijn er twee winkelgebieden. De dagelijkse voorzieningen die op het Heuvelplein te verkrijgen zijn, evenals de bushalte, zijn op loopafstand te bereiken. Het Piet van Thielplein biedt nog extra winkels. En wil je meer? Dan ben je binnen 5 autominuten in hartje Helmond. Daarnaast ligt Beek en Donk centraal ten opzichte van o.a. Eindhoven en Den Bosch.
Komt dit project voor jou iets te vroeg of wil je graag op een andere locatie jouw woning (laten) bouwen? Laat het ons weten. Wij helpen je graag met het realiseren van jouw droomwoning.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning 2-onder-1-kapwoning,eengezinswoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 438
Aantal verdiepingen 3

Overige

Dak type Zadeldak
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 226
Dak opmerking Dak materiaal: pannen
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Digimakelaars.nl

Kruisstraat 70A
5341HE Oss (Noord-Brabant)
T: 088-0000400
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Rijbroeksedreef 8 (bezet) en 10 (bezet) in Beek En Donk?