Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een koopbungalow en wil je inspraak in het ontwerp/afwerking van je nieuwbouwwoning? Dan is dit je kans! Op een mooie locatie in de wijk Moorland-Oost worden 16 gasloze Nul-op-de-meter-woningen naar wens van de toekomstige bewoners gebouwd. Het plan bestaat uit 12 rijwoningen (voor starters), 3 koopbungalows (voor 55+ers) en 1 huurbungalow via concept OnsHuys. Op dit moment is nog maar één koopbungalow (nr. 1) en de huurbungalow (nr. 8) beschikbaar!
ENERGIEZUINIG NIEUWBOUWPROJECT
In de straat Heibloem in de bijna voltooide nieuwbouwwijk Moorland-Oost wordt een energiezuinig project gerealiseerd bestaande uit 16 Nul-op-de-meter-woningen. Een van de kenmerken van een nul-op-de-meterwoning is de uitstekende isolatie. Daardoor gaat in de winter weinig warmte verloren en blijft de temperatuur in de zomer aangenaam. Ook de ventilatie is goed geregeld: er is voldoende frisse lucht zonder tocht. De vloerverwarming met bijbehorende installaties zorgen voor een gelijkmatige, comfortabele warmte in huis.
Op iedere woning liggen zonnepanelen. Deze leveren voldoende energie voor verwarming, ventilatie, warmwater- en stroomverbruik. Dat betekent dat je energielasten bij gemiddeld verbruik nihil zullen zijn. Er is geen gasaansluiting; de woning is volledig elektrisch. Een woning die op de toekomst gericht is. Ook goed om te weten: je kunt voor nul-op-de-meterwoningen een hogere hypotheek krijgen. Sommige banken bieden bovendien zogenaamde ‘’groenhypotheken’’ met aantrekkelijke rentekortingen aan.
NOG MAAR ÉÉN KOOPBUNGALOW BESCHIKBAAR!
Op dit moment is er nog maar één koopbungalow beschikbaar, namelijk bouwnummer 1. Het betreft hierbij een geschakelde bungalow welke op de hoek van het bouwperceel wordt gerealiseerd. De woning is uitermate geschikt voor 55+ers omdat de woning volledig gelijkvloers is. Zo beschikt de woning over een royale, lichte living met openslaande tuindeuren en open keuken met daarboven een verhoogd plafond met extra natuurlijk lichtinval. Voorts is er een ruime berging/techniekruimte, twee royale slaapkamers en een badkamer aanwezig. En dit alles op een ruim kavel van ca. 280 m2, welke over een houten berging beschikt. Aan de voorzijde bevinden zich twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Zoals je ziet is de basis al meer dan goed, maar daarnaast is het ook nog mogelijk om de indeling/afwerking aan te passen of extra wensen (zoals uitbouw, terrasoverkapping, lichtstraat etc.) aan de woning toe te voegen. Aangezien de kosten voor de nul-op-de-meter maatregelen/installaties op dit moment nog niet bekend zijn, heeft de woning een indicatieve vrij-op-naam-prijs. Deze komt neer op circa €346.000,- V.O.N.
LET OP! JE KOMT ALLEEN VOOR DEZE WONING IN AANMERKING BIJ EEN MINIMALE LEEFTIJD VAN 55 JAAR!
LIEVER HUREN?
Naast koopwoningen wordt er tevens één huurbungalow (bouwnummer 8) gerealiseerd volgens het huurconcept van OnsHuys. Hierbij heeft de toekomstige huurder inspraak in het woningontwerp en investeer je tegelijkertijd in de stichtingskosten van de huurwoning, waardoor deze tegen een aantrekkelijke prijs kan worden gehuurd. Daarbij krijg je over je investering een rentevergoeding van 3% op jaarbasis; een aantrekkelijk alternatief voor het reguliere sparen! Let op; dit valt buiten het AFM-toezicht, waardoor er geen prospectus- en vergunningplicht voor deze activiteit is. De huurprijs betreft €995,- per maand excl. water/elektra. Als toekomstige huurder heb je tevens de mogelijkheid om de indeling te wijzigen en de afwerking op je wensen af te stemmen. Meer informatie over het huurconcept vind je op de website van OnsHuys.
DE OMGEVING
De wijk Moorland-Oost is de jongste wijk van Oirschot. In deze wijk zijn de laatste jaren enorm veel woningen en het nieuwe scholencomplex De Kempenhorst gebouwd, waardoor het plangebied momenteel de afrondende fase heeft bereikt. Met de invulling van het braakliggende terrein aan de noordzijde van de Heibloem is de wijk nagenoeg gereed. Ondanks dat de wijk door het water van de dorpskern wordt gescheiden zijn de voorzieningen is het centrum van Oirschot met haar voorzieningen op korte afstand gelegen. Oirschot staat bekend als één van de aantrekkelijkste plaatsen in Noord-Brabant met ruim 300 rijks- en gemeentelijke monumenten omgeven door prachtige natuurgebieden. In het centrum van Oirschot is een grote variëteit aan winkels. Met zijn terrasjes, typisch Brabantse cafés, pannenkoekenhuizen en restaurants vormt de sfeervolle Markt een ontmoetingsplek bij uitstek. En Oirschot is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, plangebied Moorland ligt op korte afstand van de A58 richting Eindhoven en Tilburg.
INTERESSE?
Heeft u interesse in de nog beschikbare koop- of huurbungalow? Maak dan een vrijblijvende afspraak of vraag de verkoopbrochure bij Vastgoedregisseur op.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning geschakelde woning,bungalow
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 422
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
Dak type Lessenaardak
Bungalow Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 280
Dak opmerking Dak materiaal: pannen
Douchecabine Ja
Schakelwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Hout
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking vloerverwarming geheel
Tuin lengte achtertuin Lengte 1700 Breedte 850 Oppervlakte 145
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Digimakelaars.nl

Kruisstraat 70A
5341HE Oss (Noord-Brabant)
T: 088-0000400
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Samen bouwen in Oirschot, Heibloem- Kavel 1 in Oirschot?