Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrijstaande woningen, bungalows, twee- en driekappers naar wens
Heeft u geen zin of tijd om zelf te bouwen, maar wilt u wel een woning naar wens? Dan is het project SAMENBOUWEN.IN Asten-Heusden wellicht iets voor u!
Aan de ruim opgezette straat Korenveld, gelegen in nieuwbouwplan Heusden Oost, is ruimte voor de bouw van 2 vrijstaande, 4 (semi-)bungalows, een tweekapper en een drie-onder-een-kapwoning. Bijzonder hieraan is dat deze naar wens van de toekomstige bewoners worden gerealiseerd. Hierdoor krijgt u heel veel vrijheid om uw eigen draai te geven aan uw (t)huis! Denk hierbij aan de indeling en de afwerking, maar ook de grootte van de woning.
Om u op weg te helpen heeft architect Willem Keeris bij iedere woning – met uitzondering van de vrijstaande woningen - een plattegrond ontworpen. Daarnaast is de ‘basis’afwerking bepaald. Dit alles is meer dan in orde, maar wilt u het liever anders? Dat kan! Het doel is een woning die bij uw wensen past, zodat u klaar bent voor de toekomst. U bent dan ook van harte welkom voor een persoonlijk gesprek bij de architect.
Ook geïnteresseerden voor een vrijstaande woning zijn van harte welkom bij de architect. Op basis van de wensen van de toekomstige bewoners zal de architect een passend, eerste ontwerp maken.
Heusden Oost
Wonen in Heusden Oost betekent wonen in het groen. Heusden Oost is dan wel aan de rand van Heusden gelegen, maar op vijf minuten loopafstand vind je een supermarkt, basisschool en kinderopvang. Daarnaast fiets je binnen 10 minuten naar het gezellige centrum van Asten en ben je met de auto in 10 minuten op de A67.
Voor meer informatie over de diverse woningtypes en groottes, prijzen, afwerking en plattegronden wordt u verwezen naar de brochure. Deze kunt u aan de rechterzijde van deze pagina aanvragen. Uiteraard behoort het maken van een vrijblijvende afspraak ook tot de mogelijkheden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenwoning,eengezinswoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 405
Aantal verdiepingen 3

Overige

WC Ja
Dak type Zadeldak
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 106
Dak opmerking Dak materiaal: pannen
Douchecabine Ja
Tussenwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Hout
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Digimakelaars.nl

Kruisstraat 70A
5341HE Oss (Noord-Brabant)
T: 088-0000400
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Rijwoningen in Heusden Oost naar wens in Heusden?