Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Rijwoning naar wens in Geerpark
Wil jij samen met jouw toekomstige buren bouwen aan een nieuw (t)huis? In Geerpark in Vlijmen kan het!
In de nieuwe fase Tot Morgen, ten noorden van het centrale park, wordt ruimte geboden aan zestien woningen: acht rijwoningen en acht patiobungalows. Uniek aan de woningen is dat de toekomstige bewoners zelf de regie in handen hebben; zij kunnen gezamenlijk hun woningen ontwikkelen en (laten) bouwen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je eigen draai te geven aan jouw huis!
Belangstellenden worden in de gelegenheid gesteld om hun woonwensen kenbaar te maken, zodat er een woning naar wens van de toekomstige bewoner(s) wordt gerealiseerd.
Om je op weg te helpen heeft de architect een basisplattegrond ontworpen, maar wil jij het liever anders? Dat kan! Het doel is een woning te realiseren die bij jouw wensen past.
De genoemde vanaf prijs, oppervlaktes en inhoud zijn slechts ter indicatie. Omdat één en ander nog niet definitief is, kunnen hierin nog wijzigingen plaatsvinden.
Duurzaam
De woningen worden energieneutraal. Dat houdt in dat de zogenoemde ‘nul-op-de-meter’ woningen evenveel energie opwekken als de bewoners verbruiken. Dit sluit perfect aan op de ambitie van deze duurzame woonwijk.
Geerpark
In Geerpark word je omringd door het groen. Het is een heerlijke plek om thuis te komen na een drukke dag werken. Of om lekker te wandelen, ontspannen en de natuur te ontdekken, in en om de wijk. Kinderen struinen over het laarzenpad, zoeken beestjes in de waterslinger en snoepen van het fruit uit de boomgaard. Spelen is er een echt avontuur. Geerpark is geen gewone woonwijk. Maar één van de meest duurzame van Nederland en 100% elektrisch. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig, met mooie duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Volledig gebouwd voor de toekomst. Met voorzieningen dichtbij, in het dorp Vlijmen en in Den Bosch om de hoek. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenwoning,eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 418
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Zolder Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 123
Douchecabine Ja
Tussenwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Zolder aantal kamers 1 kamer
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Digimakelaars.nl

Kruisstraat 70A
5341HE Oss (Noord-Brabant)
T: 088-0000400
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Rijwoning naar wens in Geerpark in Vlijmen?