Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een kans uit duizenden; een volkomen modern en comfortabel grachtenpand, pal aan het water of liever: in het water, aan één van de nieuwe Amsterdamse grachten in de Houthaven.
Naast comfort en luxe biedt dit huis ruimte. Ruimte om te wonen, ruimte om te spelen en ruimte om het huis. En toch woont u hier midden in de stad.
Met een royaal souterrain is dit huis in wezen een klassieke woning in een modern jasje. U kunt daarin kiezen waar u de verschillende ruimtes voor wilt gebruiken. Beneden slapen en boven wonen? Prima. Een werkruimte? Ook goed. Een hele etage voor gasten of een fijne ruimte voor de nanny? In dit huis kan vrijwel alles. Er is genoeg ruimte en er zijn ruim voldoende kamers om de indeling te kiezen die u wilt. De grote woonkamer met woonkeuken is het centrale punt in het huis. Zoals het hoort in een echt gezinshuis. En hoe heerlijk is het om op een zwoele zomeravond nog even met je bootje het IJ op te varen?
Luxe
Nog los van de ruimte, uit de luxe van dit grachtenpand zich in een uitstekende afwerking. Luxe sanitair van Villeroy & Boch, prachtige tegels van Mosa, stompe binnendeuren en houten binnenkozijnen, vloerverwarming en -koeling via een ingenieus systeem, eigen zonnepanelen, domotica om het woongenot te vergroten en een energielabel A++++. De keuze voor de keuken is aan uzelf.
Parkeren
En hoe fijn is het om niet te zoeken naar een parkeerplaats, maar er één te hebben pal onder uw huis. In de eveneens ruime parkeergarage is een parkeerplaats te koop. De koopsom v.o.n. voor een parkeerplaats bedraagt € 36.507,- inclusief twee jaar indexcanon.
De Houthaven
De Amsterdamse Houthaven; Verscholen achter pakhuizen, silo's, loodsen en koopmanshuizen. Een idyllische plek met een indrukwekkende geschiedenis. Ook ligt het bijzonder centraal. Zo het IJ opvaren vanaf uw eigen aanlegsteiger, een rondje hardlopen op zondagochtend in het park of genieten vanaf de kade van het weidse panorama over het water. Wordt dit unieke stukje stad straks uw thuishaven?
Narva Eiland West
Op het Narva eiland wordt dit bijzondere nieuwbouwproject gebouwd. Aan het water. Bestaande uit 80 woningen met parkeergarage. Het is dé nieuwbouwlocatie op een uniek stukje Amsterdam. Een weergaloze woonplek op een autoluw, groen en duurzaam eiland. Vlak bij de binnenstad en direct aan het water van het IJ. Goed bereikbaar en voor iedereen toegankelijk.
Ideaal voor eigentijdse stedelingen die vol in het leven staan. Het project is uniek qua ontwerp, innovatie en duurzaamheid. U woont straks in een mooi en comfortabel huis, maar ook in een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd. Zo wordt heel Houthaven 100% klimaatneutraal. De bouw is milieuvriendelijk, met extra aandacht voor energie- en materiaalgebruik.
Narva Eiland West is eigentijds en stoer tegelijk. Bovendien biedt het zoveel meer dan alleen wonen. Tal van creatieve bedrijven hebben zich al gevestigd in dit gebied. Net als een basisschool én een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang, een zorgcentrum en een peuterspeelzaal. Maar er komt nog meer. Zo strijken straks trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen neer aan het water.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenwoning
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 210
Inhoud woonhuis 600

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type plat dak
Tuin opp 16
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A++++
Perceel oppervlakte Ja
Tuin diepte 3106
Tuin breedte 5150
Grachtenpand Ja
Oppervlakte woonkamer 25
Stadscentrum Ja
Tussenwoning Ja
Vrij uitzicht Ja
Parkeerkelder Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Prijs opmerking koopsom
Bijgebouw schuur Ja
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Opmerkingen isolatie volledig geisoleerd
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Hallie & Van Klooster Makelaardij

Frederik Hendrikstraat 84
1052HX Amsterdam (Noord-Holland)
T: 020 - 681 67 16
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Narva-eiland in Amsterdam?