Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wie comfortabel, plezierig en veilig wil wonen, heeft vrijwel zeker interesse in Oostwalkwartier in het Noord-Hollandse dorpje Tuitjenhorn. In deze nieuwe, kleinschalige woonwijk worden in totaal 29 woningen gerealiseerd. Met name de levensloopbestendige appartementen en bungalow zijn ideaal voor 50 plussers die nu en later optimaal willen genieten.

Kom langs bij ons kantoor in Waarland; Hier preseteren wij een Maquette van dit prachtige plan!!

Wonen in Tuitjenhorn; In Nederland heeft de provincie Noord-Holland als enige zee aan drie kanten, een aantal grote steden met werkelijk alle voorzieningen en, als aangenaam contrast, een vrijwel onafzienbaar grote groene buitenruimte, met name in de kop van de provincie. Juist daar, tussen Alkmaar en Schagen, ligt de gemeente Harenkarspel (nu gemeente Schagen), bestaand uit een aantal gehuchten en dorpjes, waaronder ook Tuitjenhorn. En dat zou weleens uw nieuwe 'woonplaats' kunnen worden!

Alle voorzieningen; Op het gebied van sport en recreatie zijn de mogelijkheden grenzeloos. Zoals veel buiten- en binnenfaciliteiten, wandelroutes en fietspaden en, uniek voor Nederland: de gecombineerde kano- en schaatsroute Waarland die zomer en winter sportief plezier garandeert. Het stand en de duinen bieden vele mogelijkheden en ook zorg, winkels en openbaar vervoer zijn in de nabijheid.

Genieten van elke dag; Ook is het interessant om een dagje het Dierenpark Blanckendaell of de ruine 't Huys te Nuwendore te bezoeken. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden om elke dag van te genieten. Bij elkaar een prima aanleiding om nader kennis te maken met het levendige dorp Tuitjenhorn en hoog tijd om meer te lezen over de kwaliteiten van het nieuwbouwproject Oostwalkwartier.

keuze uit vier woningtypen; Aan de westelijke rand van Tuitjenhorn wordt het nieuwbouwproject OostwalKwartier gerealiseerd. Het stedenbouwkundige plan en het architectonisch ontwerp vormen de perecte combinatie tussen enerzijds de landschappelijke omgeving en anderzijds modern wooncomfort.

Een levenlang veilig en plezierig wonen; In OostwalKwartier komen onder meer 14 appartementen en 6 geschakelde bungalows die met name voor 50-plussers interessant zijn. Het zijn ruime en lichte woningen die qua inrichting en voorzieningen buitengewoon geschikt zijn voor zelfstandige bewoning tot op hoge leeftijd. De appartementen en de bungalows zijn gelijkvloers en in beide woningtypen ontbreken zoveel mogelijk de drempels. Optioneel kan de eerste verdieping van de bungalow vorzien worden van bijvoorbeeld een logeerkamer, een werk-/ hobbyruimte en/of een berging.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Gratis oriëntatiegesprek

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2013

Overige

't Markthuys Makelaardij

Onze Lieve Vrouwe ter Duinenlaan 130
4641RM Ossendrecht (Noord-Brabant)
T: 0164 - 67 11 08
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de De Zon 23 in Tuitjenhorn?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis