Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuwbouw appartement op de 2e verdieping nabij Amsterdam en het centrum van Zaandam. 

Heeft u altijd al in een appartement nabij de uitvalswegen naar Amsterdam willen wonen dan is dit uw kans. Het is gelegen in een woonwijk met een ruim park aan de overzijde van de weg. Deze wijk heeft recent een upgrading ondergaan en volledig vernieuwd en ingericht met een mooie geasfalteerde weg als ontsluiting.  

Dit kleinschalige appartementengebouw, gebouwd in 1998, krijgt een 2e verdieping op de al aanwezige appartementen op de begane grond (1) en de eerste verdieping (3). De bestaande structuur en stijl wordt doorgetrokken naar de 2e verdieping zodat een geheel ontstaat.

Let op: afgebeelde plattegronden en gevelbeelden onder voorbehoud van wijzigingen.  

Deze appartementen zijn gelegen op het noordoosten en variërend in woonoppervlakten van 78 (23E) tot 149 (23F, mogelijk nog onder te splitsen in 2 appartementen) vierkante meter en beschikken verder over een berging van 4 vierkante meter. Je hebt vanaf het balkon van 16 vierkante meter een prachtig uitzicht op het park aan de overzijde van de weg. Het verkeer op de Weer is niet of nauwelijks zichtbaar vanaf het balkon. Je zit hier heerlijk in de ochtendzon of juist in de luwte.

Deze woning is bereikbaar via het trappenhuis vanuit de gezamenlijke entree op de begane grond; daar bevinden zich ook de brievenbussen. Daar kan ook contact worden gemaakt met de bewoners van de appartementen d.m.v. bellentableau met intercomfunctie. De kozijnen kennen nagenoeg geen onderhoud.

De vloerverwarming- en de warmwatervoorziening wordt door een (met deze 2-3 appartementen) gemeenschappelijke warmtepomp verzorgt met per appartement een stadsverwarmingsunit met geïntegreerde na verwarming voor het tapwater. De zwevende dekvloeren met vloerverwarming onderstrepen de luxe van dit “gasloze” appartement. Dat voelt heel comfortabel, zomer en winter. Alleen in de badkamer is een elektrische radiator voorzien, dat is ook wel zo praktisch voor je handdoeken. In combinatie met een aantal zonnepanelen (die in deze fase nog niet worden aangebracht) hebben deze appartementen dan een EPC van 0,4 en voldoen daarmee aan de laatste energienormen.  

De keukens zijn niet aangebracht, al liggen de aansluitingen er uiteraard wel. Omdat dit zo'n persoonlijke keuze is, en het kookgedeelte ook bij de living hoort, kun je als koper zelf je eigen keuken samenstellen. Uiteraard wordt bij de oplevering zoveel mogelijk rekening gehouden met de keuze die je hebt gemaakt.  

Bij gezamenlijk bezit hoort een gedeelde verantwoordelijkheid. De reeds vanaf 2017 bestaande Vereniging van Eigenaren zal zich buigen over onder meer onderhoudsplannen voor het gebouw aan de buitenzijde en de gedeelde verlichting in de gemeenschappelijke ruimten. Elke eigenaar brengt automatisch voor een bepaald deel zeggenschap maar ook een maandelijkse afdracht in. Zo betaalt de VvE de lopende gezamenlijke kosten en wordt meteen gespaard voor toekomstige klussen.  

Dit appartement heeft het gebruiksrecht van één parkeerplaats op het binnenterrein waarvoor een maandelijkse bijdrage aan die VvG verplicht is. Aan de voorzijde langs de Weer maar ook op het Dobbeven zijn openbare parkeerplaatsen die u en uw bezoek kunt gebruiken.  

Omgeving
De aangeboden appartementen liggen in het oosten van Zaandam, in de woonwijk Poelenburg. Deze wijk beschikt over een gevarieerd woningaanbod en diverse voorzieningen. 

Aan de overzijde van de weg bevindt zich het Darwinpark wat de schakel vormt tussen de stad en het buitengebied. Een mooi park voor jong en oud. Het beschikt over een leuke speeltuin en een boerderij-winkel waar je terecht kunt voor onder andere eieren, wol, honing, hooi, stro en soms zelfs dieren. In de lente en de zomer is het hier heerlijk toeven onder het genot van bijvoorbeeld een lekker ijsje. Op het terrein bevindt zich tevens een natuurmuseum. 

Grenzend aan het binnenterrein ligt de basisschool Paus Joannes, even verder ligt middelbare school Pascal Zuid. Daarnaast zijn er nog andere scholen te vinden in de nabije omgeving en kun je gebruik maken van buitenschoolse opvang voor de kinderen. Verder beschikt de wijk Poelenburg over een aantal fitnesscentra en een sporthal waar diverse sporten uitgeoefend kunnen worden.

Resumerend
Ruim, praktisch en met alle moderne gemakken van nieuwbouw, zó dichtbij Amsterdam... Vind dat maar eens.

Interresse?  

U kunt tot en met donderdag 31 januari 2019 een gesprek of nadere informatie aanvragen door het contactformulier in te vullen. Er wordt dan contact met u opgenomen om de afspraak te maken of informatie te verstrekken.  

Van belang
Mocht je belangstelling hiermee gewekt zijn, je kan je tot en met vrijdag 1 februari 2019 een bod vanaf € 250.000 uitbrengen.

Alle aanbiedingen worden in behandeling genomen onder de navolgende voorwaarden:  
- Uw aanbieding betreft niet meer dan het doen van een voorstel. 
- Het uitbrengen van een bod of voorstel betekent niet automatisch dat u in onderhandeling bent.  
- Bij meerdere serieuze kandidaten kan verkoper besluiten tot een inschrijving.  
- Tussentijdse verkoop is voorbehouden  
- Verkoper behouden zich uitdrukkelijk het recht tot gunning voor.  
- Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend, of elektronisch getekend.  
- Verkoop geschiedt onder voorbehoud verkrijging omgevingsvergunning(en)  

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 210
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Eigendom
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de De Weer in Zaandam?