Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

KWADIJKERPARK - 85% VERKOCHT

De verkoop van het project Kwadijkerpark gaat goed en er is al meer dan 85% verkocht. De voorbereidingen voor de bouw zijn in volle gang en begin 2023 gaat de bouw starten.
Er zijn nog slechts enkele eengezinswoningen beschikbaar, neem snel informatie met de makelaars op voor de actuele beschikbaarheid.

INFORMATIE
Ook ben je iedere woensdag tussen 15.00 en 16.00 uur van harte welkom in het informatiehuis op de bouwlocatie aan de Kwadijkerpark 37 in Purmerend. De makelaars zitten dan voor je klaar om al je vragen over het project Kwadijkerpark te beantwoorden.

KWADIJKERPARK
Of je nu je eerste woning koopt, een jong gezin, doorstromer, gesetteld bent of op zoek bent naar een woning waar je zorgeloos kunt genieten van je welverdiende pensioen. In Kwadijkerpark ontstaat een fijn en gemoedelijk woongebied waar je de ruimte hebt voor jezelf en (klein)kinderen veilig en ontspannen kunnen opgroeien.

Er komt een gevarieerd aanbod van 45 ruime rijwoningen met een woonoppervlakte van 126m2 tot 146m2 en 22 royale twee-onder-een-kapwoningen met een woonoppervlakte van 136 m2 tot maar liefst 187m2 in diverse uitvoeringen.

Alle woningen worden voorzien van een mooie keukeninrichting, sanitair en tegelwerk. Ook wordt iedere verdieping voorzien van vloerverwarming en worden er zonnepanelen geplaatst.

EENGEZINSWONING TYPE BOSWILG - BOUWNUMMER 4
Een ideale woning voor gezinnen met drie slaapkamers op de eerste verdieping en met de mogelijkheid voor nog een slaapkamer op zolder. De woningen, zijn ontworpen in de stijl van Broek in Waterland en deze woning heeft een karaktrisitrieke uitstraling met houtlook gevelbekleding op de eerste verdieping.

De keuken is gesitueerd aan de voorzijde en is voorzien van een complete keuken in paralel opstelling. Vanuit de keuken is er een deur naar de voortuin. De gezellige woonkamer is voorzien van een trapkast en heeft openslaande deuren naar de 10 meter diepe achtertuin op het westen. In de achtertuin bevindt zich de fietsenberging.

De eerste verdieping is voorzien van 3 slaapkamers en een complete badkamer en separaat toilet.

De tweede verdieping is extra ruim door de puntgevel met raam. Aan de achterzijd zit er een dakraam. Deze ruimte is voorzien van vloerverwarming en biedt mogelijkheden voor het realiseren van extra (slaap)kamer(s).

De woning is gelegen in en parkachtige omgeving, ideaal voor kinderen om vrij en veilig te spelen.
De auto kan worden geparkeerd op de openbare parkeerplaatsen in de wijk. Ook komen er diverse elektrische oplaadpalen.

Locatie
Kwadijkerpark ligt direct naast het lintdorpje Kwadijk, in de noordpunt van het oer-Hollandse Purmerend in de polders van Noord-Holland. In de directe omgeving zijn prachtige natuurgebieden en het IJsselmeer. Purmerend is dan ook het middelpunt van de regio Waterland. Het centrum is historisch, gezellig en beschikt over veel knusse winkelstraten, gezellige terrassen en authentieke pleinen. Tegelijkertijd is de stad Amsterdam al binnen een half uurtje aan te rijden.

Koopsom € 485.855,-- v.o.n.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 501

Overige

Perceel oppervlakte 134
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 501

Overige

Perceel oppervlakte 134
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend