Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bosperceel met verleende bouwvergunning voor een recreatiewoning te koop!

Aan de Oude Markelosweg biedt Otten & Flim Makelaardij dit bosperceel van 5.310 m² te koop aan. De Oude Markeloseweg is een zandweg die een rijke historie kent. De weg loopt daardoor kaarsrecht door de bossen van Hollands Schwarzwald. Tijdens de aanleg heeft men namelijk een lijn getrokken tussen een kerktoren in de stad Rijssen en een kerktoren in het dorp Markelo. De locatie ademt tegenwoordig rust en ruimte. Onthaasten te midden van het natuurschoon. Even ontsnappen aan de waan van de dag. Letterlijk: even gas terug. Het wegdek is namelijk onverhard. Daardoor is er van gemotoriseerd verkeer nauwelijks sprake. De locatie is dus een uitgelezen mogelijkheid om te recreëren zoals dat bedoeld is. Wandel- en fietsroutes starten voor de deur. Ze leiden door de bossen en landerijen van de omgeving.

Het perceel is gelegen aan de voet van de Rijsserberg. De bossen vormen de uitlopers van Nationaal park “de Sallandse Heuvelrug”. Vanwege deze ligging treft u diverse gezellige dorpskernen op korte afstand. De stad Rijssen is per fiets uitstekend bereikbaar. Rijssen kent ten aanzien van voorzieningen een regionale functie.

Bestemmingsplan en voorzieningen
Ter plaatse geldt het bestemmingsplan “Buitengebied Rijssen-Holten” met de bestemming “recreatiewoning”. Het perceel is momenteel grotendeels onbebouwd. Aansluitingen van water, elektra en gas zijn aanwezig. Deze zijn afgesloten. Ten behoeve van de riolering is een oude septictank aanwezig in het perceel. Het verdient aanbeveling om deze te vervangen.

Verleende bouwvergunning
Op het perceel is een (her)bouwplan voor een recreatiewoning (loftwoning) met een inhoud van 370 m³ geprojecteerd. De Gemeente Rijssen-Holten heeft de aangevraagde omgevingsvergunning onder voorwaarden verleend. Heeft u interesse in dit bosperceel met bouwvergunning, dan laten wij u de bouwtekening graag zien. Als u het perceel koopt bestaat de mogelijkheid om de verleende vergunning kosteloos over te nemen van de huidige eigenaar. Leges zijn reeds door verkoper betaald. Indien u echter een gewijzigde, of nieuwe vergunningsaanvraag indient komen deze kosten voor uw eigen rekening. Constructieberekeningen en detailoverzichten zijn nog niet opgesteld.

Bezichtigen
Neemt u gerust een kijkje op de locatie. Deze is vrij toegankelijk. Een bezoek is goed te combineren met een stadwandeling door het centrum van Rijssen. Aan het stationsplein treft u het kantoor van Otten & Flim Makelaardij, waar (op afspraak) een kopje koffie voor u klaarstaat. We laten u dan de bouwtekeningen zien en vertellen u meer over de omgeving, onze stad en de heerlijke, Twentse cultuur.

Verkoopmethode
Na de door u getoonde interesse ontvangt u van ons een biedingsformulier. Via dit formulier wordt u in de gelegenheid gesteld om een bod uit te brengen. De gepubliceerde vraagprijs is ter indicatie aangegeven. De sluitdatum voor het uitbrengen van een bod is bepaald op woensdag 17 november 2021 om 12.00 uur.

Financieren
Weten of de financiering van dit bosperceel in uw plaatje past? Benieuwd naar een speciale mogelijkheden van een tweede hypotheek voor een recreatiewoning? Wees verstandig en kom beslagen ten ijs: plan een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Gedegen advies stelt u in staat om de juiste keuzes te maken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwkavel

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 5310
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwkavel

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 5310
Show with reservation -1
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

De nieuwste woningen in Rijssen

Haarstraat, Haarstraat 3, 7462AK, Rijssen, Overijssel
Haarstraat 3

€ 550.000 v.o.n.

7462AK Rijssen

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.