Otto Snaafslaan 31 , 3603GX Maarssen

€ 532.400 v.o.n.

Verkocht onder voorbehoud

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen

Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Unieke kans om aan het Amsterdam Rijnkanaal te gaan wonen! In Maarssen-dorp wordt project Oostkanaaldijk gerealiseerd. De laatste twee nog beschikbare woningen zijn in aanbouw en mogelijk wordt u de nieuwe eigenaar van deze ruime tussenwoning met ruime inpandige berging, voortuin, dakterras en achtertuin met achterom! Het dakterras is gelegen op de eerste verdieping aangrenzend aan de woonkamer en daardoor een ideale plek om heerlijk buiten te eten, borrelen al kijkende naar de voorbij varende schepen en boten.

De indeling is anders dan anders, maar daardoor zeker niet minder leuk!

Begane grond: Op de begane grond is bijvoorbeeld gelegenheid om kantoor/praktijk aan huis te realiseren, maar zoals de oorspronkelijke indeling aangeeft is een tuinkamer ook een heerlijke mogelijkheid om deze 8 meter diepte en 5,7 meter brede ruimte te benutten. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich uiteraard de entree, de meterkast, een toiletruimte, een tussenportaal en de trapopgang naar de eerste verdieping. Het restant van de ruimte hier betreft een ruime inpandige berging van ca. 3,35 x 5.5 meter.

1e verdieping: Dit is eigenlijk de verdieping waar mogelijk het meest geleefd gaat worden omdat keuken en woonkamer met aansluitend dakterras hier gesitueerd zijn. Verder geeft de overloop toegang tot de toiletruimte en de berging met opstelplaats HR-combiketel met ventilatiewarmtepomp en de wasmachine. De woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd en het zitgedeelte is ca. 3,9 x 5,7 meter groot, de keuken aan de voorzijde circa 3,2 x 5,2 en het dakterras is zo'n 3,6 x 5,7 meter en ligt op het zonnige zuidwesten.

2e verdieping: De slaapverdieping telt drie slaapkamers elke voorzien van een dakkapel en de badkamer die eveneens vergroot is middels een dakkapel en afgewerkt wordt met douche, wastafel, toilet en elektrische radiator.

Bijzonderheden: - in aanbouw, prognose oplevering eind 2019 - laatste twee bouwnummers in het project (bwnr 5 en bwnr 6) - project Oostkanaaldijk, type Kanaalwoningen, totaal 52 woningen - ligging langs Amsterdam Rijnkanaal - gelegen in Maarssen-dorp - snel nieuwbouw betrekken is hier mogelijk! - keuken niet in de prijs inbegrepen - Woningborg van toepassing - meer informatie: neem gerust contact op met ons kantoor om een afspraak met de verkopend makelaar in te plannen of telefonisch te spreken!

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 551

Overige

Perceel oppervlakte 176
Show with reservation -1

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen

Nassaustraat 14
3601BG Maarssen (Utrecht)
T: 0346 - 58 50 30
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Otto Snaafslaan in Maarssen?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis