Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De Groote Duynen ligt op een prachtige locatie in Kamperland. Aan de noordkant van het domein ligt het Noordzeestrand op wandelafstand. Juist naast het domein aan de westkant, ligt het uitgestrekte natuurgebied van de Schotsman, uitgevend op het Veerse Meer. Aan de zuidkant ligt het grootschalige open poldergebied met zijn vergezichten. Kamperland staat bekend als een gastvrij dorp met veel winkeltjes en horeca. Alle nodige faciliteiten zijn hier aanwezig. Het is een plaats waar u zowel rustig kan vertoeven als sportieve dagen kan beleven.

Bouwen en wonen in een natuurgebied kan in Nederland nergens meer, tenzij we de natuur zelf maken! Dat is nu precies het concept van De Groote Duynen. Geen nieuw vakantiepark, maar een echt natuurgebied waarin de verblijfsfunctie op een bijna vanzelfsprekende wijze is opgenomen. Natuur en design vloeien naadloos in elkaar over. Licht, ruimte en kwaliteit komen op deze plek tot leven. De Groote Duyen is 21 hectare groot en bestaat volledig uit duingebied en waterpartijen.

De woningen zijn allen gelegen op flinke kavels eigen grond. Op het moment dat u een mooie kavel heeft gevonden, kiest u vervolgens tussen een 4-, 6- of 8-persoonswoning. Op iedere kavel past zowel een 4-, 6- of 8-persoonswoning. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie inzake het plan (zoals bijvoorbeeld de digitale brochure, de verhuurmogelijkheden, fiscale zaken en vele andere punten). Het is tevens mogelijk om de modelwoning op de locatie te bezoeken. Hiervoor maken wij graag een afspraak met u.

---

Op één woning na zijn alle eenheden van het plan verkocht. De woning die nog niet te koop werd aangeboden en derhalve nog niet is verkocht betreft de modelwoning (Duinvallei 32) van het plan. De modelwoning is een 8-persoonswoning die reeds volledig is ingericht. Langs deze weg melden wij u dat wij deze woning gaan verkopen.

Gelet de vele reacties uit het verleden is er voor gekozen om deze verkoop middels een inschrijving te laten geschieden. Langs deze weg willen wij u graag uitnodigen voor (één van de) de Open Huizen. Wij organiseren deze Open Huizen op:

Zaterdag 16 maart 2019 van 13:00 uur tot 15:00 uur

Vrijdag 22 maart 2019 van 13:00 uur tot 15:00 uur

Mocht u de Open Huizen willen bezoeken, laat het ons dan weten. U ontvangt dan enkele dagen voorafgaan aan het Open Huis een uitgebreide prospectus over de van toepassing zijnde inschrijving. De vraagprijs van de modelwoning bedraagt € 600.000,00 V.O.N. Bij deze prijs zijn inbegrepen:

Notariskosten voor de akte van levering
Omzetbelasting (21% BTW)
De in de woning aanwezig zijnde inventaris (Koopsom bedraagt € 42267,72 incl. BTW). Het is verplicht de inventaris in zijn geheel over te nemen.
Voor de goede orde melden wij u dat de modelwoning reeds gebouwd is en zal worden geleverd in de staat waarin hij zich thans bevindt. Meer-/minderwerken en andere keuzemogelijkheden in de verkoopdocumentatie zijn niet meer mogelijk.

###

Projektbeschreibung

De Groote Duynen befindet sich an einer traumhaften Lage in Kamperla nd. Der Nordseestrand
befindet sich in Gehdistanz auf der Nordseitedes Parks. Gleich neben der Zone auf der westlichen Seite, liegt das ausgedehnte Naturgebiet De Schotsman, begrenzt vom Veerse Meer. Auf der Südseite liegt das offene Poldergebiet mit seiner schönen Fernsicht. Kamperland ist ein freundliches Dorf mit vielen kleinen Geschäften und Restaurants. Alle Infrastruktur ist hier vorhanden. Es ist ein Ort, wo man sowohl gemütliche, als auch sportliche Tage erleben kann.

In den Niederlanden ist Neubau und wohnen in einem Naturgebiet nicht mehr möglich, es sei denn, wir erschaffen die Natur selbst! Genau das ist das Konzept des Projekts De Groote Duynen. Nicht einfach ein weiterer Ferienpark, sondern ein echtes Naturgebiet in dem das Wohnen wie selbstverständlich integriert ist. Natur und Design in ihrer schönsten Verbindung. Licht, Raum und Qualität im Einklang. De Groote Duynen erstreckt sich auf 21 Hektar und besteht aus Dünengebiet und Gewässeranlagen.

Die stilvollen Ferienwohnungen haben eine Wohnfläche ab ca. 98m2. Grosses Grundstück in Eigentum.

Schicken Sie uns bitte ein E-mail und erhalten Sie die Broschüre und Preislist.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,vrijstaande woning
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 330
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
Hellend dak Kunststof
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Kunststof
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ruiterplaat Makelaardij

Veerweg 3
4493AL Kamperland (Zeeland)
T: +31-(0)113-372474

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de De Groote Duynen in Kamperland?