Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De Vesting is een nieuwe wijk gelegen in één van de nieuwste uitbreidingen 'het Scheldekwartier' van Vlissingen. De wijk heeft zijn naam te danken aan het schitterende binnenplein waar jij en je buren kunnen parkeren en je eigen achtertuin kunt betreden. Om deze binnenplaats heen bouwen we 43 unieke stadswoningen en 3 ruime appartementen.
Het bouwplan "de Vesting" bestaat uit 43 woningen en 3 appartementen. De woningen zijn onderverdeeld in 10 verschillende woningtypes, gebouwd in 4 fases. Fase 1a en 2a liggen gelegen aan de Singel. Fase 1b ligt gelegen aan Parkzicht en Fase 2b ligt deels aan Parkzicht en deels aan de Trambaan.
Tussen Fase 1a en 2a bevindt zich de entree richting de binnenplaats. Op het binnenterrein kan worden geparkeerd en zijn de achtertuinen bereikbaar. De Fases 1a en 1b zullen gelijktijdig in de verkoop komen. Zodra Fase 1a is verkocht zal Fase 2a worden opengezet. Fase 2b wordt open gezet zodra Fase 1b is verkocht. Elke fase heeft zijn eigen bijzonderheden.
De woningen gelegen in Fase 1b zijn voor stadse begrippen 'uniek' te noemen. Aan de voorzijde van deze woningen bevindt zich een schitterend groen park. Het groene hart van het Scheldekwartier. De woningen wijken qua aanzicht sterk af van de woningen aan de Singel of de Trambaan. De woningen zijn voorzien van een volledige 3de bouwlaag en de mogelijkheid van een dakopbouw. De woningen zijn dan ook met recht 'ruim' te noemen. In totaal worden er in Fase 1b 11 woningen gebouwd. De woningen zijn onderverdeeld in 4 verschillende woningtypes.
Woningtype 7
De woonkamer kijkt uit over het park.
Woningtype 7 is te vinden aan het Park. De woning komt op vier plaatsen voor in twee verschillende sfeervarianten. De woning is qua indeling anders dan dan andere woningen. De begane grond is voorzien van een inpandige garage en een hobbykamer. Ook prima te gebruiken als kantoor aan huis, kapperszaak of nagelstudio.
Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime woonkamer met aan de achterzijde de open woonkeuken. De woonkamer kijkt uit over het park, wat het groene hart vormt van het Scheldekwartier.
Op de tweede verdieping hebben een drietal slaapkamers en de badkamer hun plekje bemachtigd. Via een vaste trap is het prachtige dakterras te bereiken welke op het zuiden is gelegen. De favoriete plek van ware zonaanbidders. Een absolute luxe voor een woning in het stadscentrum.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenwoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 517

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Aan park Ja
Dak type plat dak
Tuin opp 540
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel n.v.t
Herenhuis Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 965
Tuin breedte 5600
Tussenwoning Ja
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Prijs opmerking vraagprijs
Bijgebouw schuur Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

3D o.g B.V.

Postbus 48
4380AA Vlissingen (Zeeland)
T: 0118-414460
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Parkzicht BN42 in Vlissingen?